18. helmikuuta 2017

Kuulumisia


Peppi istuu meidän astiakaapin reunalla. Se on muuten vanha kaappi, en tiedä kuinka vanha. Jykevää tekoa on!

Minä olen kovasti odottanut kutsua kirurgian poliklinikalle. Lääkäri sanoi, että kutsun pitäisi tulla 8-30 vuorokaudessa, ja nyt on mennyt jo reilusti yli 2 viikkoa. Ajattelin soittaa ensi viikolla ja vähän kysellä, että mikä on tilanne. Ja kun ei tuosta postistakaan tiedä, vaikka olisivat hukanneet koko kutsun! Nykyään ei oikein postiin voi luottaa. 

Eli siis niiden vatsavaivojen takia lähete laitettiin, kun ultraäänikuvauksessa maksasta löytyi jokin pesäke, ja sitä nyt sitten tutkitaan. Kauhean stressaavaa tämä odottaminen! Vaikka kuinka yrittää sanoa itselle, että ei se varmasti ole yhtään mitään, mutta niin kauan kun ei ole varmuutta, niin stressi on päällä. Myös läheiset stressaavat. Kaikkien kannalta olisi paras, että se viipalekuvaus olisi mahdollisimman pian.

Eilen olimme katselemassa siskonpojan vanhojentansseja. Voi että oli upea tilaisuus! Olen viimeksi ollut vanhojentansseissa, kun itse tanssin, ja siitä on hm. hieman aikaa :D Kyllä on pukumuotikin muuttunut näiden vuosien aikana. Joitain samoja tansseja oli, mutta kyllä oli aika erilaiset kuitenkin. Hienoa oli olla katsomassa!

Pepille kuuluu oikein hyvää. Nyt juuri on päiväunilla yhdellä lempipaikoistaan. Pepillä on tosi monta nukkumapaikkaa, vaihtelee niitä sitten. Mutta Peppi ei kyllä ole kovin kova nukkumaan, vaan on aika puuhakas. Yksi Pepin lempipuuhista on avata miehen vaatekomeron ovi, ja tyhjentää komero! :D

Ja ihanaa, ihan pian alkaa jo maaliskuu!!! <3

Miten siellä on helmikuu mennyt? Kävitkö katsomassa vanhojen tansseja? Onko teillä komeron tyhjentäjää? Ihanaa viikonloppua! <3

20 kommenttia:

 1. Peppi on niin ihana!😍
  Varmasti oli upeaa katseltavaa nuo vanhojentanssit.
  Pari vuotta sitten oma tytär oli vanhoissa tanssimassa.
  Upeita pukuja ja hienoja tansseja nuoret osaa.
  Toivottavasti pääset pian viipalekuvaukseen. Odottaminen ei ole kivaa!
  Paljon haleja sinulle!❤❤
  Ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sari! ❤
   Kyllä Peppi on ihana 😍
   Kyllä vanhojentanssit on hieno elämys!
   Niinpä, toivottavasti pian pääsisin. Odottaminen on kurjaa.
   Hyvää viikonloppua myös sinulle! ❤

   Poista
 2. Pepsi nukkuu taas pitkiä päikkäreitään, joten minä vastaan. Minä tykkään rymytä komeroissa, mutta yleensä en niitä tyhjää. Emäntä ollut kovin nuutunut kivuistaan, mutta minä yritän pitää taloa pystyssä kaikkien edestä! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Max kun vastaat! Mutta se ei ole kiva, että sinun emännällä on kipuja. Mutta varmasti te Pepsin kanssa hoidatte. Eikö olekin kivaa myllätä komerossa! Se on ihan parasta! Ja sitten nähdä isännän ilme sen jälkeen! 😄 - Peppi

   Poista
 3. Helmikuu on mennyt hujauksessa! Ihanaa, kun valo lisääntyy koko ajan.
  Tiedän tuon tunteen, kun epätietietoisena odottaa...
  Itseltäni on otettu koepala maksasta joitain vuosia sitten, kun maksa-arvot oli koholla. Sitä jännitti ihan hirveästi, vaikkei siellä mitään lopulta ollutkaan.
  Tsemppiä sinulle ja toivottavasti pääset pian.
  Mukavaa viikonloppua sinullekin! 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ☺ Tosi hujauksessa on mennyt.
   Epätietoisuus on niin ikävää.
   Sulla on ollut kyllä ikävä juttu myös, varmasti jännitti! Onneksi ei ollut mitään.
   Kiitos paljon, tsemppiä tässä tarvitaan. Toivottavasti se tutkimus on pian niin pääsee tästäkin.
   Mukavaa viikonloppua myös sinulle! ❤

   Poista
 4. Harmi, kun kutsun tulo kestää. Odottaminen epävarmuudessa ei ole mukavaa :(

  Meillä oltiin torstaina katsomassa abien penkkariajeluita, kun nuorimmainen kirjoittaa nyt keväällä.

  Kaunokais-Pepille terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi kiittää terkuista! ☺
   Abien ajelu on myös tosi kiva!
   Niinpä, tulisi jo kutsu!

   Poista
 5. Hihi Peppi, minä tykkään nukkua emännän sukkahousulaatikossa ja tampata niitä sukkiksia. Terv. Osku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa Osku kivalle! Minä taas myllään emon villasukkia! Vaatekaapit on kivoja! ❤

   Poista
 6. Tietämättömyys on kamalaa, sitä just miettii kaikkea. Kannattaa ehdottomasti soittaa ja kysellä perään, koska Postiin ei voi luottaa yhtään. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tietämättömyys on. Aion soittaa varmaan jo huomenna. Posti on tullut kyllä miten sattuu, ja jotain on hukkunutkin.

   Poista
 7. Odottaminen on tuskallista, toivotaan että saat kutsun pian. Meillä mies jonottaa leikkaukseen (ei onneksi vakavaa) ja jännitämme myös koska kutsu tulee, kun pelkkää arvailua.Sinulla vielä se tuloksien odottelukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti kutsu tosiaan tulee pian niin loppuisi hermoilu. Teilläkin siis odottelua, toivottavasti kutsu miehellesi tulee myös pian!

   Poista
 8. Voi tuota Peppiä, se on kyllä niin ihana :)

  Olin myös katsomassa pikkusiskon wanhojen tansseja. Puvut olivat tosiaan muuttuneet hurjasti! Mutta tanssivat ihan samat tanssit kuin mitä minäkin aikoinaan :)

  Tsemppiä sinulle odotteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi on! ❤

   Kyllä, puvut oli ihan erilaisia, mutta tunnistin minäkin samoja tansseja. Se on kyllä kiva perinne! ☺

   Kiitos! Tänään tuli kutsu! ☺

   Poista
 9. Epätietoisena odottelu ja pelkääminen ovat kamalaa. Kyllä se siitä lähtee selviämään kun pääset kuvauksiin 💚Sen jälkeen sitten seuraava vaihe ja niin edelleen. Rohkeutta ja reippautta !

  Peppi on sitten ihana tuossa kuvassa. Vai että vaatekaapin tyhjennystä harrastaa? Meillä ei ole moista veitikkaa, mutta naapurissa kävi yhtenä vuonna varkaita ja ne hyväkkäät vetelivät tavarat kaapeista ja laatikoista lattialle samalla kun etsivät varastettavaa. Huh huh. Sen jälkeen tulivat poliisit ja saapastelivat perheen valkoisilla matoilla. Varkaat oli myöhemmin saatu kiinni. Puolalainen kopla.

  Teidän pitää varmaan liimata vaatteet kiinni 😀 Tai hommata oveen lukko.

  Pidän peukkuja sinulle että pääset pian selvyyteen vatsavaivoista. Minä pelkäsin kovasti yhtä pientä kirurgista toimenpidettä joku vuosi sitten - ihan turhaan. Se osoittautui täysin kivuttomaksi ja nopeaksi ja hoidettiin poliklinikalla. Kyllä on sairaanhoidolliset asiat hyvissä kantimissa Suomessa ⭐️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita! Rohkeutta ja reippautta tarvitaan nyt. Odottaminen on pitkää ja kamalaa. Kunpa pian olisi koko juttu ohi!

   Peppi on niin suloinen, ja kovin puuhakas. 😀 Ehtii kyllä vaikka mitä! Voi ei kuulostaa kauhealta tuo teidän naapureiden juttu. Kamalaa, kun kotiin tunkeudutaan! Onneksi jäivät kiinni!

   Niin lukko voisi olla hyvä 😄

   Kiitos, selvyys pitäisi tulla maaliskuussa. Näinhän se on, että usein tulee pelättyä turhaan. Kyllä täällä Suomessa homma pelaa. ☺

   Poista
 10. Tuo astiakaappi on varmasti upea. Ihastuttava kissa myös tuo teidän Peppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaappi on kyllä hyvä ja upea, ja Peppi ihana ☺❤

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)