31. joulukuuta 2016

Hyvää Uutta Vuotta!


Jäässä täällä ei nyt toki ole ikkunat, vaan kuva on alkuvuodelta. :D Mutta säätiedotusten mukaan pian on luvassa kylmää Etelä-Suomessakin.

Se on siis uuden vuoden aatto, ihana päivä mielestäni. Täynnä taikaa ja odotusta, lupauksia. Aiotko sinä tehdä uuden vuoden lupauksia? Minä aion tehdä, pitkästä aikaa. Todella pitkään aikaan en ole tehnyt. Mutta nyt lupaan vältellä sokeria ja harrastaa enemmän liikuntaa. Tuon sokerin välttelyn olen jo aloittanut, ja ei se niin vaikeaa olekaan, kun alkuun pääsee.

Illemmalla alan puuhailemaan meidän uuden vuoden syömisiä, pitsaa ja salaattia. Päivällä löydettiin C Moresta kiva elokuva, joka aiotaan katsoa, kunhan tuo urheilu loppuu! Meillä mies on ihan urheiluhullu, itse en niinkään katsele, paitsi suurempia kisoja. Katseletko sinä paljon urheilua?  

Peppi nukkuu tällä hetkellä omassa korissaan. Sillä on myös tavallaan uusi nukkumapaikka sohvalla. Tai vanha paikka, mutta mies laittoi sohvatyynyt siihen ympärille, niin nyt Pepillä on oma "pieni yksiö" siinä! Tyttö on vallan innoissaan paikasta, ja kömpii usein nukkumaan yksiöönsä. :D

Joko siellä on aloitettu uuden vuoden juhlinta? Oikein ihanaa vuoden vaihdetta ja uutta vuotta 2017! <3

10 kommenttia:

 1. Ihastuttavat jääkiteet ikkunalasissa. Pian on luvassa pakkasia, saa nähdä mitä luonto taiteilee.

  Vuodenvaihde on sopiva aika lupauksiin. Itse asiassa tekeekin mieli liikkua enemmän ja keventää ruokavaliota kaiken mässyttämisen jälkeen. Huomenna vielä juhlimme, kun olemme kutsuneet
  kaksi lapsiperhettä meille, mutta sen jälkeen alkaa uusi komento :)

  Kivaa uutta vuotta teille, Pepillekin yksiöönsä. Toivottavasti kukaan ei paukuttele ja ilotulittele niin että kissojen, koirien ja muiden pienten rauha häiriintyy. Bloggailemisiin 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita! :) Minustakin jääkiteet ovat kauniita! Pakkasia tosiaan on luvattu, hurr, palelee jo nyt ;)

   Ihan totta, joulun mässyttämisen jälkeen tekee mieli keventää. Uudella innolla lähden vesijuoksemaankin. Vuoden vaihde on tosiaan sopiva aika uudelle alulle. :)

   Ja kiitos, hyvää uutta vuotta myös sinulle! Bloggailemisiin! <3

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta ja turvallista vuodenvaihdetta teille! Minä en taida uudenvuoden lupauksia tänä vuonna tehdä, paitsi sen perinteisen laihdutuslupauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, hyvää uutta vuotta ja turvallista vuodenvaihdetta myös sinulle! Toivottavasti teillä ei monsterit pelkää kovasti! :)

   Poista
 3. Onnellista uutta vuotta Johanna!❤🎆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Onnellista uutta vuotta myös sinulle! <3

   Poista
 4. Onnellista uutta vuotta Johanna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, onnellista uutta vuotta myös sinulle! <3

   Poista
 5. Elämäntapa remontti jatkuu ja lupauksena jatkaa sitä eli lisätä liikuntaa ja lisätä värejä lautaselle :) Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu! Hyvältä kuulostaa sun lupaukset, mulla aika samat. Terveyttä on kohennettava. Hyvää uutta vuotta! <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)