4. heinäkuuta 2016

Exuviance - helpotusta ruusufinniin


Kuten olen aiemmin blogissani kertonut, kärsin ruusufinnistä, joka viime vuoden lopulla riehaantui täysin, ja iho meni kamalaan kuntoon. Yritin hoitaa ihoa erilaisilla tuotteilla, mm. Cliniquella, ja ihon kunto hieman parani, mutta vain hieman. Helmikuun lopulla sitten epätoivoisena marssin paikalliselle kosmetologille kysymään neuvoa ja tuotesuosituksia. Kosmetologi vinkkasi näistä Exuviancen tuotteista minulle, ja vaikka se vähän kirpaisi rahallisesti ostaa nämä, niin kyllä kannatti! Iho alkoi rauhoittua ihan heti, ja enää näppyjä tulee todella harvoin. 


Exuviancella on ihonhoitotuotteita eri ihotyypeille, myös siis ruufinnistä kärsiville. Tuotteet sisältävät AHA:aa, joka kuorii ihoa hellästi. AHA on lyhenne sanasta alfahydroksihappo. AHA-hapot irrottavat kuolleita ja kuivia ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta, ja näin alla oleva terve iho tulee näkyviin.Vähän pelkäsin ensin, miten ihoni suhtautuu kuorintaan, sillä mekaanisesta kuorinnasta se ei pidä, mutta kyllä vain näistä tuotteista ihoni pitää.

Kuvassa vasemmalla on Claryfying Solution, jota laitetaan näppyjen päälle ihon pesun jälkeen. Olen kokenut sen hyvin tehokkaaksi, ja myös hyvin riittoisaksi, kun sitä tosiaan laitetaan vain näppyjen päälle.

Seuraavana kuvassa on päivävoide, joka sisältää myös aurinkosuojan 20. Hyvin riittoisa, on nyt kestänyt jo 4 kuukautta. 

Viimeisenä yövoide, jossa on ihanan hedelmäinen tuoksu. Omaan ihooni se imeytyy hetkessä.

Toki Exuviancella olisi muitakin tuotteita, esimerkiksi kasvojenpuhdistusaine, mutta budjettini ei riittänyt kaikkien tuotteiden ostamiseen. Näiden tuotteiden käyttöä aion kuitenkin jatkaa, sillä ihoni tykkää niistä niin paljon. Ostin tuotteet kosmetologilta. Lisää tietoa Exuviancesta löydät täältä.

Onko Excuviance sinulle tuttu? Kärsitkö iho-ongelmista? Mukavaa maanantaita! :)

10 kommenttia:

 1. Ihan outo tuote. Hyvä, jos sait apua noista. Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullekin oli ihan outo tuote, mutta luotin ammattilaiseen. Ja hyvät ovat. Mukavaa maanantaita! ☺

   Poista
 2. Näyttää kivoilta! Ei ole tuttuja tuotteita!
  Hyvä, kun olet löytänyt sinulle sopivat ihonhoito tuotteet!
  Ja tuntuu olevan riittoisia!
  Hyvää maanantai iltaa Johanna!❤️😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ovat kyllä mieluisat tuotteet, kun iho voi nyt niin hyvin. Ja riittoisat purkit. :)
   Hyvää maanantai-iltaa myös sinulle Sari! <3 :)

   Poista
 3. En ole Exuviancesta kuullutkaan, mutta mukavaa, että niistä on ollut sinulle apua! Tällaiset postaukset on hyviä, kun joku toinenkin saattaa löytää näistä apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siksi kerroinkin näistä tuotteista, jos joku toinenkin haluaa kokeilla näitä :)

   Poista
 4. En ole kuullut mutta iho-ongelmilta säästynt, on tässä selässä taas jo ongelmaa tarpeeksi :) Mutta hienoa että tuotteista sinulle apua! Kivaa viikkistä Johanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu! Varmasti selässä on ongelmaa tarpeeksi. Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 5. Wau mahtavaa, että löytyi heti apua. Silloin ei enää se hintakaan niin hirvitä. Exuviancella on kyllä omasta mielestäni yksi parhaita jalkavoiteita. Kivoja kesäpäiviä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! On se kyllä hyvä, että apu löytyi. Loppujen lopuksi rahaakaan ei mene niin paljon enää, kun jäi hutiostokset pois. Varmasti myös jalkavoide on hyvä! Kivoja kesäpäiviä sinullekin! <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)