22. kesäkuuta 2016

Puuhat ennen juhannusta


Heippa täältä meiltä! Ihanasti on ilma lämmennyt, ja ylihuomenna on jo juhannus. Me ollaan puuhattu kaikenlaista, jossa on tarvittu myös Pepin apua. Minä olen putsannut kangaspäällysteisiä tuoleja sellaisella spraypullossa olevalla pesuaineella (vaahdolla), ja mies on maalannut. On siivottu, leikattu nurmea ja muita normaaleja kotipuuhia. Pepillä on ollut myös omia puuhia, sillä ihan kaikkiin näihin meidän projekteihin Peppi ei ole voinut osallistua. Peppi on kyllä fiksu, kun osaa kiertää maalatun alueen!

Juhannukseksi meillä on ihan kivoja suunnitelmia, mm. grillausta läheisten kanssa sekä ajelulle menoa. Perinteisesti miehen kanssa ajellaan juhannuksena aina kahville jonnekin. Tosin viime vuosina se on aina ollut se sama paikka, kun ollaan niin kiva paikka löydetty. 

Tänään kuitenkin vielä pesen pyykkiä ja siivoilen. Jossain vaiheessa leivon myös raparperipiirakan, ehkä huomenna, kun tänään migreeni on tykyttänyt jo aamusta alkaen. 

Peppi on muuten tuossa kuvassa yhdessä lempparipaikoistaan. Kori on sille hyvin rakas, se nukkuu siinä usein, parasta aikaakin se nukkuu siinä. Tuo lipasto ja kori on tuvan nurkassa, ehkä hyvä näkyvyys moneen suuntaan tekee siitä Pepille niin mieluisan paikan. :)

Joko siellä kovasti odotetaan ja valmistellaan juhannusta? Ihanaa keskiviikkoa! <3

14 kommenttia:

 1. KylläPeppi on reipas, kun osallistuu juhannus valmisteluihin❤😃

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva Pepistä!❤️
  Ei ihme, että on mieluinen nukkuma paikka josta näkee moneen paikkaan!
  Teillä on ollutkin puuhaa.
  Meillä myös juhannuksena grillataan. On vissiin luvattu vesisadetta. Saas nähdä pitääkö
  ennustus paikkansa.

  Juhannus saunassa täytyy käydä!
  Onko teillä tapana käydä juhannus saunassa?
  Ihanaa keskiviikkoa sinne!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peppi on kyllä ihana <3
   Juu, meillä on puuhaa riittänyt, ja juhannuksen jälkeen jatkuu taas remonttihommat.
   Oi joi, vesisadetta. Toivottavasti ei koko ajan sada! Grillaaminen on mukavaa, tykkään grilliruoista :)

   Juhannussauna olisi kyllä mahtava, mutta se taitaa jäädä väliin. Meillä ei tässä vanhassa talossa ole saunaa. Aikoinaan on ollut pihasauna, mutta se on purettu pois.
   Ihanaa keskiviikkoa sinulle myös! <3

   Poista
 3. Kyllä odotetaan, olen nukkunut viime aikoina niin huonosti, kun alakerran yöt läpeensä huutava vauva on valvottanut, että oikein odotan, että pääsen pariksi yöksi nukkumaan sinne, missä on takuulla hiljaista. :D Joten hieman erilaiset odotukset, miksi odotan juhannusta tänä vuonna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, rauhallinen nukkumisympäristö on tärkeetä. Toivon sulle oikein hyviä yöunia juhannuksena! Ja muutenkin ihanaa juhannusta! <3

   Poista
 4. Korit on parhaita! Maalikohta on parempi kiertää eikä tehdä niinkuin Max ;) - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, korit on parhaita! Ai Max ei kierrä, ehkä Max haluaa, että teille tulee lattialle tassunjälkiä? :) - Peppi

   Poista
 5. Tänään tultiin reissusta ja siivoiltiin nurmikot kuntoon. Huomenna pistetään pihasauna juhannuskuntoon ja haetaan eväät kaupasta, tarkoitus leipoa mansikkakakku myös juhannukseksi. Ihan vaan sellasta oleilua leppoisasti oman perheen kesken, tai ketä tässä nyt enää kotona norkuu...
  Korit on meilläkin suosiossa...
  Oikein ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa juhannusta myös sinulle! Leppoisa oleilu on parasta, sellaista meilläkin on. Voi, mansikkakakku, kuulostaa niin hyvälle... Huomenna minäkin leivon. Juu, korit on suosiossa. Joku taika niissä kai on. :)

   Poista
 6. Ihana Peppi! Tänään ajattelin pestä saunan, niin pääsee sitten juhannussaunaan. Mietin että pitäisikö sitä sitten jossain vaiheessa iltaa polkaista tuohon lähistölle juhannustansseihin :) No, jää nähtäväksi. Hauskaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja Peppi on! Juhannussauna on kyllä ihana. Ja juhannustanssit kuulostaa myös hyvälle! Hauskaa juhannusta sulle myös! :)

   Poista
 7. Peppi <3. Kylläpä täällä on juhannusta valmisteltu (=siivottu) niin ettei muuta ole oikein kerennytkään. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peppi on <3 Juhannus kyllä saa aikaan puuhaa. Täälläkin ollaan suorastaan uuvuksissa. Mukavaa juhannusta sulle myös! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)