19. toukokuuta 2016

Peppi kierii ja komerot kuntoon


Kyllä on nopeasti menneet nämä kevätpäivät, ja ulkona on jo lähes kesäistä. Peppi on parantunut hyvin, siis se niskajuttu. Karvatkin ovat kasvaneet, ja tyttö on muutenkin niin innoissaan kesän tulosta, sillä se tietää Pepille isompaa reviiriä meillä kotona. Me kun asutaan vanhassa maatalossa, jossa osa huoneista on kylmänä talvella, mutta kesällä Peppi saa viettää näissä muissa huoneissa aikaa niin paljon kuin haluaa, ja tyttöhän haluaa! 

Tässä kuvassa pyöritään emon jaloissa. Peppi on ollut pienestä pitäen sellainen jaloissa pyörivä kisu. Aina, kun tullaan kotiin, se tulee jalkoihin kierimään. Onkohan muilla kissoilla tälläisiä tapoja?


Minua itseäni on vaivannut migreeni taas useana päivänä peräkkäin. Se vie voimia, mutta olen silti puuhaillut kaikenlaista. Siivosin mm. keittiön kaapit, ja siitä tuli tosi hyvä olo itselle. Tykkään, että komerot ovat järjestyksessä, mutta ne niin kovin helposti menevät sekaisin. Jospa ne nyt pysyisivät kunnossa ainakin jonkun aikaa!

Ulkona alkaa olla tosi ihanaa! Siellä kukkii yksi jos toinenkin puu ja tuo norjanangervo. Tästä meidän makuuhuoneen ikkunasta näkyy kukkivat kirsikkapuut. Ovat niin kauniita. Ne ovat tosi vanhoja ja korkeita puita, eli itse marjoihin ei oikein yletä. Mutta kun ne ovat niin ihania!

Pian alkaa kesäkuu, ja kesä virallisesti. Ja tulee juhannus... Kaikenlaista kivaa tiedossa siis. :)

Miten siellä menee, vaivaako kenelläkään muulla migreeni? Ihanaa, lämmintä torstaita! <3

16 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että Peppi voi taas hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihanaa, niin suuri helpotus meille! :)

   Poista
 2. Ai sinä Peppi kierit jaloissa - kieritkö aina? Minä kierin toisinaan ja toisinaan olen vihainen, kun ihmiset ovat jättäneet minut, että en lähestykään ihmisiä. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä yleensä kierin, paitsi silloin jos ihmisillä on kauppakasseja, silloin menen heti katsomaan, mitä niissä on. Että olisiko siellä jotain minulle. Mutta ymmärrän kyllä sinua Pepsi, ei ihmiset saisi jättää meitä yksin! - Peppi

   Poista
 3. Kiva että Peppi voi hyvin, mutta kurjaa, että migreenit kiusaavat sinua :(

  Norjanangervot ovat niin kauniita kukkiessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ollaan niin onnellisia, että Peppi on kunnossa! :)
   Ei nämä migreenit oikein ole kivoja...
   Norjanangervot on nyt kyllä kauneimmillaan! :)

   Poista
 4. Sulla on kyllä hurjan söpö kissa. <3 Migreeni on todella raivostuttava vaiva. Itse en siitä kärsi, mutta olen seurannut vierestä, miten se vaikuttaa ihmiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Peppi on ihana! <3 On migreeni tosi kurja vaiva. Olen kärsinyt siitä lapsesta asti, mutta se oli kyllä vuosikausia parempi. Nyt se ollut taas pahempi.

   Poista
 5. Ihana kuva Pepistä!😍
  Sinä olet ollut ahkera. Minunkin pitäisi siivota keittiön kaappeja. Turhia kippoja sais heittää pois.
  Katsotaan saanko aikaiseksi!

  Ihana tuo norjanangervo! Meilläkin on ihan valkoisena angervot!
  Tahtoisin kirsikkapuun! Ne on niin kauniita kukkiessaan.
  Kerran meillä oli, mutta kuoli!
  Ajatella, että kesäkuu on pian ja lapsilla alkaa kesäloma.
  Tää aika menee hurjaa vauhtia!
  Ihanaa torstai päivää ja toivottavasti migreeni helpottaa jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :)
   Nyt tuli inspis saada kaapit kuntoon, ja vähän muutakin. Se on jopa aika terapeuttista, väittäisin. :)

   Norjanangervot on ihania, kun ne kukkii. Tykkään kaikista angervoista, ne on kauniita kukkiessaan.
   Kirsikkapuut on myös ihania kukkiessaan, ja itse marjat on niin hyviä. Tosin vähän työläitä ehkä, jos niistä tekee hilloa ym.
   Niinpä, aika menee niin nopeasti! Kesä on ihan ovella! :)
   Ihanaa torstaita! <3

   Poista
 6. Kurjaa kun sun migreenit on pahentuneet. Peppi on suloinen kissa, aivan ihana kuva. Mulla tää flunssa vaan jatkuu, inhottavaa, mut onneks muu perhe on kunnossa. Teillä on siellä varmaan puutarha kauniissa kunnossa, kivat ilmatkin nyt. Terveisiä kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jostain syystä nyt viime vuosina on särkenyt tosi paljon. Ja nyt viimiset päivät on olleet ihan kamalia. Lääke auttaa joskus, muttei aina, ja sitäkään ei oikein voi jatkuvasti syödä.
   Peppi on tosi suloinen, siitä ei huonoja kuvia saakaan :)
   Voi kurja juttu, että sulla on vieläkin se flunssa. Toivottavasti se nyt pian menisi ohi!
   Kyllä tuo puutarha on niin vihreä, ja paljon kukkia :)
   Terveisiä sinne myös kaikille! :)

   Poista
 7. Peppi <3.
  Munkin pitäisi siivoskella kaappeja, varsinkin vaatekaappia. Pitäisi ottaa niitä kesävaatteita sieltä pikkuhiljaa etualalle. Se on muuten mielenkiintoista, tulee aina niitä "ai, mulla on tämmöinenkin vaate".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä sieltä aina löytyy sellaisia vaatteita, joita ei ollenkaan muista omistavansa :) Just siivosin nimittäin myös vaatekaapit :)

   Poista
 8. Ihania kuvia! Toi migreeni on niin rasittava :/ Mulla nyt 5:ttä kuukautta pois, hormonaalista ja kun ei oo ollut menkkoja, ei migreeniäkään...toivottavasti ei enää tuukkaan. Se vaikeuttaa niin koko elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä migreeni on rasittava. Mulla on nyt viikon särkenyt päätä, ja alkaa olla voimat pois. Onneksi sulta on jäänyt migreenit pois, antaa toivoa, että ehkä mullakin vielä ☺

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)