4. toukokuuta 2016

Keräilystä, lukemisesta ja Pepin tassu


Kaikki, jotka seuraavat joulublogiani, saattavat muistaa heikkouteni Joulu Aku Ankkoihin. Niitä onkin nyt kertynyt mukavasti, sillä lähes jokaisella kirppisreissulla bongaan vanhoja Joulu Akuja. Nykyään voin jo sanoa, että kerään Joulu Akuja, on niitä sen verran kertynyt, ja touhu alkaa olla aika järjestelmällistä.

Mutta nyt maanantaina, kun kävin kirppiksellä, oli minun ihan pakko ostaa tämä Minni Hiiri aamiaissetti, sillä se on minusta ihana. Setti oli vielä alkuperäisessä pakkauksessa, sitä ei siis oltu käytetty, ja se on posliinia. Ihana! Jatkossa aion kuitenkin pysytellä niissä Joulu Akuissa. :)


Kirppikseltä on löytynyt myös luettavaa. Kuten kuvasta näkyy, tykkään Sophie Kinsellan kirjoista. Olen lukenut monta Himoshoppaaja-kirjaa, mutta nämä Himoshoppaajan vauva ja Minishoppaaja ovat vielä lukematta. Ihan loistavaa kesälukemista!


Olen nähnyt kissa-blogeissa, kun kissan tassua verrataan tulitikkuaskiin. No tässä on meidän kuva.  Kuten kuvasta näkyy, tassu on pienempi kuin aski. :)


Miten siellä sujuu keskiviikko? Tykkäätkö kerätä jotain? Ihanaa keskiviikkoa! <3

16 kommenttia:

 1. Ihana tuo Minni Hiiri-setti. En varsinaisesti keräile mitään, mutta silti kaikkea kertyy =). Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Musta tuo on myös aivan ihana, joten olihan se ostettava. Mukavaa keskiviikkoa! :)

   Poista
 2. Hih, sinäkin jouduit Peppi samaan testiin etkä sinäkään näytä onnelliselta siitä - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näytä, ja en tykännyt. Lopulta oli pakko suostua kuvaan, että emo häipyi askeineen. - Peppi

   Poista
 3. Oi, ihana Minni setti!😍
  Kyllä keräilen kaikenlaista. Valkoisia maitokannuja, mariskooleja, kivituikkuja, joulukirjoja...
  Siinä muutama.
  Söpö Peppi ja niin pienet tassut!❤️
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Mariskoolit on ihania, samoin kivituikut, niin ja tietysti kaikki jouluinen :) Mekin kyllä tarvittaisiin maitokannu, valkoiset ovat kauniita :)
   On Peppi söpö, tassuineen <3
   Mukavaa keskiviikkoa! :)

   Poista
 4. Ihanaa toinen Disney höperö ja aivan mielettömät nuo astiat. Meillä on Disney jouluastiasto. :) Kinsellat on kaikki luettu, ihanaa hömppäviihdettä.

  Toisen tassu on kovin suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aikamoinen Disney höperö minusta on tullut, katsotaan nyt, koska löytyy myös jouluastiasto, se olisi myös ihana :)
   Kinsellat on mahtavaa hömppää, niin hyväntuulista :)

   On se tassu ihana <3

   Poista
 5. Ihana setti. Minä kerään muumimukeja ja Arabian vanhoja lastenastioita. Kirppiksiltä löytää aina joskus jotain kivaa ja edullisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumimukit on ihania, niistäkin olen innostunut viime aikoina. Arabian vanhoja lastenastioita en olekaan koskaan nähnyt, varmasti kauniita. Kirppikseltä tekee joskus tosi hyviä löytöjä :)

   Poista
 6. Ihana astiasto :) Mä kerään muumimukeja, eikä oo oikein tilaa keräillä muuta...tosin kynsilakkojakin alkaa olemaan niin paljon että sekin voidaan keräilyksi laskea ;) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu! Muumimukit on kyllä klassikoita, minäkin olen alkanut keräämään niitä. Kivaa viikonloppua sulle myös! :)

   Poista
 7. Multakin löytyy hyllystä nuo Minishoppaaja ja Himoshoppaajan vauva, ovat myös kirppislöytöjä, en vaan vielä ole ehtinyt lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita Himoshoppaaja-kirjoja ja -pokkareita löytyy hyvin kirppikseltä. Ne on kyllä niin hyviä! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)