12. maaliskuuta 2016

Uudet huivit


Kuvausapulaiseni esittelee tässä kahta ostostani tältä päivältä. Jo herätessä aamulla ilma oli ihana, joten päätimme miehen kanssa tehdä jotain kivaa. Ja niinpä ajelimme naapurikaupunkiin kauniissa auringonpaisteessa. Minulla oli mielessä huivien osto, sillä käytän paljon huiveja. Migreenin vuoksi suojaan niskaani vedolta, ja myös fibromyalgian vuoksi on niskaa hyvä varjella. 

Halusin ostaa kaksi huivia; toisen ulkona käytettävän, ja toisen jota voi käyttää vetoisissa paikoissa sisällä.


Tämä on isompi, ja sopii hyvin ulkona käytettäväksi. Jostain syystä halusin harmaan huivin, vaikka tähän asti minulla on aina ollut värikkäitä huiveja.


Tämä mustavalkoinen huivi on suosikkini. Se on keveämpi ja pienempi, ja sitä voi siis käyttää sisällä. Ja mustavalkoinen! Ei siis värejä taaskaan!

Tykkäätkö sinä huiveista? Ihanaa lauantaita! <3

16 kommenttia:

 1. Aivan ihanan väriset huivit! Tykkään myös käyttää huiveja.
  Ihana kuva Pepistä! Hän on niin söpö!
  Mukavaa lauantai päivää Johanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!
   Peppi on söpö :) Sillä tuli ihan kiire esittelemään noita huiveja, kun oli ensin katselemassa ulos :D
   Mukavaa lauantaita! :)

   Poista
 2. Kauniit huivit! Sanotaanko niin, että onneksi tykkään huiveista. Niskani kun on arka vedolle, huivi on melkein aina kaulassa. Töissä ihan aina, koska ilmastointi on ihan kamala. Siksi minulla on kaapillinen huiveja, koska pitäähän se matsata muuhun asuun:)
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, veto on tosi paha niskalle. Jos huivi unohtuu kaulalta, tulee seuraamuksia. Joten ei sitä enää oikeastaan unohda. Ja niinpä, kyllä sitä tarvitsee erilaisia huiveja :)
   Mukavaa lauantaita! :)

   Poista
 3. Minä olen ollut nyt muutaman vuoden "hulluna" huiveihin. Espanjan reissulta lähti mukaan viitisen uutta huivia 1-4 eurolla/kpl :D - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne oli kyllä halpoja. Vähän "huivihullu" mustakin on tullut, nyt kun olen niistä riippuvainen. Ja on se kiva, kun voi vaihdella erilaisia huiveja :)

   Poista
 4. Nuorempana käytin. Nyt en ole vuosiin enää pitänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en tainnut nuorempana paljoa käyttää. Nyt sitäkin ahkerammin :)

   Poista
 5. Minä käytän myös huiveja, tosin sisällä en osaa niitä käyttää. Uusin huivi"hankinta" on siskolta saatu paksu venäläinen kukkahuivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkahuivit ovat kauniita :) Mekin siskoni kanssa vaihdellaan vaatteita ym. :)

   Poista
 6. Huivit ovat kyllä käteviä ja ihania. Hankkimasi ovat muuten minusta tosi kauniit. Tykkään noista kuvioista kovasti. Aurinkoista viikkoa. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Minäkin ihastuin näiden huivien kuvioihin. Ja niinpä, huivit ovat kaikin tavoin käteviä. Aurinkoista viikkoa! <3 :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)