21. maaliskuuta 2016

Cutrin Sensitive multispray


LivBoxista tuli tässä kuussa pitkästä aikaa tuote, johon ihastuin kovasti. Nimittäin tuo yllä oleva Cutrinin hiustuote, Sensitive multispray. Olen huono käyttämään hiustuotteita, ja rehellisesti sanottuna käytän harvoin mitään muotovaahtoja tai lakkoja. Nykyään kuitenkin käyn uimahallilla vesijuoksemassa, ja siellä tulee poislähtiessä kuivattua hiuksia hiustenkuivaajalla. Tämä tuote onkin tosi kätevä suihkuttaa hiuksiin ennen kuivaamista, sillä se sisältää lämpösuojan. Lisäksi se on tuoksuton, uimahallillahan ei saa suihkutella tuoksuvia tuotteita. Tuote myös muotoilee hiuksia, ja pullossa lukeekin, että sopii hyvin kiharien tekoon. Tätä en tosin ole kokeillut. Kiiltoakin tuotteen pitäisi antaa. Eli varsinainen monitoimituote on kyseessä. Tykkään kovasti siitä, miten hiukset asettuvat nätisti tämän kanssa, eikä föönatessa tarvita sen suurempia kikkoja, ihan perusföönaus vain.

Mikä on sinun suosikkihiustuote? Onko Cutrin Sensitive multispray tuttu? Ihanaa maanantaita! <3

11 kommenttia:

 1. Mä en ole vuosikausiin käyttänyt mitään hiuslakkoja tms.,kun sain niistä ihottumaa. Toisaalta...ei ole ollut tarviskaan käyttää =).
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, harvoin käytän minäkään. Mulle tulee monista tuotteista kutinaa, tästä Cutrinin tuotteesta ei tule.
   Mukavaa maanantaita myös sulle Satu! :)

   Poista
 2. Käytän hiuslakkaa ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Ja sellaista hiusöljyä tulee käytettyä.
  Minulla on kaksi tyttöä ja heille sopisi tuo cutrinin hiustuote. He, kun kihartelevat ja jaksavat laitella hiuksiansa. Myydäänkö tuota normi Kaupoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cutrinin tuotteita myydään kampaamoissa, Sokoksella ja Stockmannilla. Hinta on n. 15,90€, pullossa on 200ml, eli ei se ihan heti lopu. Minä muuten käytän myös hiusöljyä. Se on kätevä tuote, jos latvat alkaa kuivua :)

   Poista
 3. Mä en käytä mitään muotoilutuotteita, kun hiukset ovat niin lyhyet, ettei ole tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kätevää. Mullakaan ei ole pitkät hiukset, mutta ne on aika paksut, joten saa niitä aina hetken kuivailla :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että jaoit tän, sillä ei oo tuttu mutta voisin tutustua koska on hajusteeton :) Normiaamuna en juuri uskalla tuoksuja käyttää, kun saan niistä helposti migreenin :/

   Poista
  2. Hieno juttu, että tästä oli hyötyä! Mullekin tulee tuoksuvista tuotteista helposti migreeni. Tämä on kyllä hyvä, kun pitää sisällään monta ominaisuutta, eikä tule migreeniäkään :)

   Poista
 5. Mä oon aina tykännyt Cutrinista, mutta tuota en ole vielä testannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cutrinilla on hyviä tuotteita, tykkään myös! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)