17. tammikuuta 2016

Naapurin Viivi, elämännautiskelija


Tänään on ollut kirpeä pakkaspäivä, ja aurinko paistoi kauniisti, kun suuntasin meidän naapuriin kylään. Naapurissa minua odottaa aina erityisen hyvä ystävä. Tai toki siellä on montakin ystävää, mutta yksi on tällainen kehräävä yksilö, eli Viivi-kissa <3. Kun menen naapuriin, tulee Viivi minua usein jo vastaan, sillä arvaa, että se olen minä. Ja sitten suuntaamme keittiöön, namukaapille!


Viivi on asunut naapurissamme nyt reilun vuoden, ja minä olen hoitanut Viiviä usein. Meillä on aina "omat kuviot", kun ollaan kaksin. Siihen kuuluu mm. paljon kehräämistä ja paijaamista!


Viivi on niin mahdottoman kiltti ja lempeä luonteeltaan, sekä todella rauhallinen. Viivi ei pidä missään asiassa kiirettä, ja on sellainen elämännautiskelija. Ja jos joku vaan käy nukkumaan, niin kyllä Viivi tulee viereen. 

Kuten jo aiemmin olen kertonut, niin Viivi ja Peppi eivät tule toimeen keskenään. Silloin ensikohtaamisella Peppi ilmeisesti puhisi Viiville, jonka jälkeen Viivi lennätti Pepin sellaisen mölyn saattelemana, että Pepiltä pääsi ihan hätäpissi. Peppi pelkäsi niin kovasti, että sen jälkeen ei olla yritetty tutustuttaa toisiinsa. Niinpä Viivi saa olla rauhassa omassa kodissaan, ja Peppi taas elelee omaa riehakkaampaa elämäänsä täällä meillä. Ja näin on hyvä.

Nyt alkaa viikonloppu olla pulkassa. Kylmää on taas ollut, mutta enää ei palele. Ilmalämpöpumppu on pelannut vielä, ja sisällä on lämpötila pysynyt 20 asteessa, joten ihan on lämmintä. Olen vähän siivonnut kaappeja, ja sisko sulle on tulossa hieman kosmetiikkaa, jos vaan huolit, sitten kun nähdään. :)

Miten siellä on kylmä tammikuinen viikonloppu mennyt? Mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

12 kommenttia:

 1. Ihana naapurin kissa! Pitäisi itsekin aloittaa ensiviikolla vessan kaappien siivous.
  Viikonloppu on mennyt töissä ollessa. Tänään käytiin vähän retkellä ja nautittiin ihanasta talvisäästä.
  Mukavaa sunnuntai -iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! On tuo Viivi kyllä tosi ihana kisu! <3 Siivousta on aina. Valmista ei tule koskaan. Retki kuulostaa kivalta, sää oli ihana! :)

   Poista
 2. Kaunis naapurin kissa! Ihan vain lepäillen ja käsitöitä tehden on viikonloppu mennyt :)

  Hyvää alkavaa viikkoa ja terveiset Pepille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Hyvää alkavaa viikkoa teille myös ja rapsutukset Alexille! :)

   Käsitöitä on kiva tehdä, ja aika menee sukkelaan niiden parissa. Itse olen jotenkin talvihorroksessa niiden suhteen, jospa pian taas alkaisi kutomaan. :)

   Poista
 3. Hieno juttu, kyllä kosmetiikka aina kelpaa. Terveisiä naapuriin ja Pepille ja miehellesi t. sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, toivottavasti nähdään pian! Terveisiä sinne myös kaikille! :)

   Poista
 4. Tuollaisen kissakaverin haluaisin minäkin :) Voisin käydä tankkaamassa kehräystä ja ei haittaisi kotosalla allergiat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, naapurin kissat ovat kivoja :) Viivi on oikein erikoisen kova kehräämään :)

   Poista
 5. Todella suloinen kisuli tämä sinun naapurin Viivi. Kissoilla voi olla niin erilainen luonne. Toiset on rauhallisia ja toiset, etenkin nuorempana vilkkaita. Kiva että Viivillä on hoitaja tarvittaessa naapurissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Viivi on suloinen <3 Ja on kissoilla erilaiset luonteet. Se on tässä vuosien varrella todettu monta kertaa. Niin, hyvä että Viivillä on hoitaja, ja samoin Pepillä! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)