29. joulukuuta 2015

Uusi vuosi, oikutteleva iho ja mitä kuuluu Pepille


Joulu on ohi, pakko se on myöntää. Ajatukset kääntyy jo väkisin tammikuuhun ja ensi vuoteen. Mitä jännää se tuo tullessaan? 

Tämä blogi on ollut pidemmällä joulutauolla, kun olen puurtanut joulublogini kanssa, ja tietenkin myös meidän oman joulumme kanssa. Ihan viime päivinä ajatukseni ovat kääntyneet aina vaan enemmän tähän ensimmäiseen blogiini, ja on paljon aiheita, joista haluan  tänne kirjoitella. Paljon on tapahtunut, silti kovinkaan moni asia ei ole muuttunut. Huonoina öinä herään edelleen koviin kipuihin olkapäässä, mutta hyviä öitä on enemmän. Migreeni on piinannut minua joulukuussa ihan kohtuuttoman paljon, mutta nyt viikon verran on mennyt hyvin. Eli kivut ovat samat, uusia ei onneksi ole tullut!

Mutta iho sitten. Se on alkanut oikuttelemaan tosissaan. Jaloissa (tai jalkaterissä) minulla on ollut ihottumaa jo kesästä lähtien, ja nyt syksystä lähtien myös kasvojen iho on pahentunut koko ajan. Näppylää on kuin teini-ikäisellä, miten se edes on mahdollista tässä iässä? Vahva epäilykseni haistaa palaneen käryä nesteenpoistolääkkeestäni. Mutta en tiedä, voiko sitä vaihtaa. Nyt kokeilussa on vähän toisenlaiset ihonhoitotuotteet kasvoissa, ja jo muutamassa päivässä olen saavuttanut hieman tuloksia. Toisin sanoen iho on hieman rauhoittunut. Jatkan näiden tuotteiden käyttöä, ja jos niistä tosiaan on apua, raportoin tuotteista lisää keväällä. Ihosta kerron joka tapauksessa myöhemmin lisää. Minulla on siis atooppinen iho, joka on oikutellut ennenkin. Kaikki hyvit vinkit ovat tervetulleita! Blogiin on tulossa monenlaisia juttuja, mutta enpä paljasta enempää. ;) 

Ja Pepistä kerron tietenkin myös. Pepin joulu on mennyt hyvin, kun tyttö sai taas joulukuusen. Kun pääsee lipittämään kuusenjalan vettä! Ja saihan Peppi monta kivaa lahjaa: namuja ja leluja, ja herkkuruokaakin. Peppi on myös saanut uuden korin lipaston päälle paikkaan, missä tykkää nukkua. Ja voi kun Peppi ihastui siihen! Kissoista kun ei koskaan tiedä, että tykkääkö ne ihmisten hankkimista nukkumapaikoista. Tällä kertaa kori oli menestys. :) (koitan muistaa ottaa siitä joskus kuvan)

Miten siellä on joulun aika mennyt? Joko odotat uutta vuotta? Mukavaa tiistai-iltaa! :)

4 kommenttia:

 1. Miehellä on atooppinen iho ja kaksi tuotetta josta pitää ylitse kaiken on dermavidualsin novrithen ja Dermosilin Face Extra. Myös ddp:n s.o.s gel mask on meillä kovassa käytössä, sekä cliniguen yöksi jätettävä naamio, josta on tainnut nousta miehen suosikki, sillä joudun kohta ostamaan uuden tuubin. :D

  Joulu on mennyt ihan hyvin, laiskotellessa. Eikös sen niin kuulu mennäkin? ;) Uusi vuosi ei ole itselleni ollut mitenkään koskaan sellainen joulun kaltainen juhla, joten se vietetään kotosalla miehen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Laitan ylös nuo, tuon naamion voisin ainakin ostaa heti, sillä naamio on ollut haussa. Dermosilin tuotteita minulla ei ole ollut koskaan, mutta ne olisi varmaan myös tosi hyviä. :)

   Juu parhaiten se joulu menee, jos vaan saa laiskotella ja olla. :) Mulle uuden vuoden aatossa on jotain taikaa, vaikkei mitään erityistä tehdäkään. :)

   Poista
 2. Herkän ihon kanssa on kyllä hankala tasapainotella kun välillä joku mikä on sopinut ei sitten yhtäkkiä sovikkaan. Tämä talvi vielä tekee omia temppujaan viiman ja pakkasten kanssa. Muista sitten jakaa meille lukijoille hyvät vinkit :) Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se just on! Luulin löytäneeni hyvät tuotteet iholleni, mutta nyt yhtäkkiä ne ei enää käy. Ja ihan varmasti tuo ilma vielä pahentaa tilannetta. Ja kyllä, tulossa on raporttia tuotteista :) Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)