11. marraskuuta 2015

Lushin Salt and Peppermint Bark vartalokuorintapala


Olin erittäin innostunut, kun sain Lushilta testiin vartalon kuorintaan tarkoitetun palan Salt and Peppermint Bark, joka kuuluu joulutuotteisiin. Olen kerran ennen ostanut Lushilta vartalokuorintapalan, ja se oli aivan ihana, joten osasin odottaa myös tältä palalta paljon. Minähän olen laiska kuorimaan vartaloa, mutta kummasti motivaatio kasvaa näiden ihanasti tuoksuvien Lushin tuotteiden kanssa! :)

Ja tuoksuhan on tässäkin aivan ihana. Tosi harmi, ettei sitä pysty netin kautta välittämään. Mutta jos tykkäät piparmintusta, niin tykkäät myös tästä! Lisäksi palassa on mm. merisuolaa, joka kuorii sekä kaakao- ja cupuacuvoita, jotka pehmentävät ihoa.


Palaa on tosi helppo käyttää suihkussa, ja se muuten pysyy kädessä paljon paremmin kuin jellyt! :D Kuorinta ei ole liian voimakas (minulla on herkkä iho), vaan aika sopiva. Palasta riittää useampaan kertaan. Itselläni pala riitti kolmeen kertaan. 

Sitten kun vielä rasvasi suihkun jälkeen ihon, niin avot! Tykkäsin siis tästäkin tuotteesta! Jos sinä kiinnostuit Salt and Peppermint Bark vartalokuorintapalasta, niin sitä saa tietenkin Lushilta hintaan 12,95€. 

Oletko jo tutustunut Lushin kuorintapaloihin ja ihaniin joulutuotteisiin? Joulu tosiaan lähestyy! Ihanaa joulun odotusta! <3

Tuote saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Mulla on tää, mutta en oo ehtinyt vielä käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä jouluunkin vielä 6 viikkoa aikaa. :)

   Poista
 2. Lushin joulujutut ovat kyllä kivoja ja ne tuoksut. <3 Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Lushin joulujutut on tosi houkuttelevia! <3 Ihanaa sunnuntaita Tiia! <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)