20. marraskuuta 2015

Kuulumiset


Tiedättekö mitä? Jouluun on alle 5 viikkoa! Ja ensimmäiseen adventtiin reilu viikko! Koko viime kesä meni jotenkin ohi, kun ei sitä ihanaa lämmintä kesää tullut. Ja itselläni kesä meni kipujen kanssa kamppaillessa. Joten en nauttinut siitä yhtään. Nyt syksyn tullen kipuni ovat hellittäneet, ja voin elää normaalimmin, joten syksykin on mennyt nopsaan muun muassa sukkia kutoessa. Ja niitä muuten on nyt aika paljon! En kuitenkaan lähde niitä myymään niin kuin ennen vanhaan, vaan ne menee pukinkonttiin. :)

Te varmaan jo tiedätte, että olen jouluihminen, ja pidän myös joulublogia, joten teille ei tule yllätyksenä tämä:


Meille tuli tänään pieni, oikea kuusi. Siis pikkujoulukuusi! Me Pepin kanssa yhdessä sitä koristeltiin, tai no, Peppi otti koristeita pois kuusesta ja joi vettä kuusenjalasta. Mutta yhdessä touhuttiin. Peppi rakastaa kuusia! Ehkä aistin pienen harmistuksen, että "näinkö pieni tänä vuonna", mutta Peppi ilahtuu sitten kovasti, kun joulun alla tulee iso kuusi. :)

Eli kovin jouluista meillä alkaa olla. Ja odotan innolla joulukuuta, sillä silloin on tiedossa kaikkea kivaa. Kovin hartaasti toivon, että olisin joulukuussa terve, sillä olen nyt sairastellut virtsatievaivoja jo pari viikkoa, ja sain tänään toisen antibioottikuurin. Mutta, eiköhän se siitä.

Joko sinä odotat joulua? Mukavaa viikonloppua! :)

6 kommenttia:

 1. Oi joulukuusen vesi! Onko se niin hyvää Peppi, kun muistelen olevan? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Loistava juttu, että pääsin jo nyt sitä juomaan. Minä lipitän vettä nyt vain kuusenjalasta. - Peppi

   Poista
 2. Minä odotan, että pääsen kunnolla odottamaan joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset pian odottamaan joulua kunnolla! :)

   Poista
 3. Oi ihana! Mua niin sapettaa etten ole pystynyt aloittamaan mitään joulukoristeluita, kun ma alkaa putkiremppa joka kestää n. 10 päivää, jää joulunvalmistelu tänä vuonna tosi myöhään. Mutta aion sitten ottaa ilon asiasta irti niin kauan kuin ehdin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putkiremppa on kurjaa. Onneksi jouluun on kuitenkin vielä aikaa useampi viikko, ehdit nauttia rempan jälkeen. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)