22. lokakuuta 2015

Terre d`Oc: Karite käsivoide


Olen löytänyt uuden käsivoideihastuksen. Minulla on tosi kuiva iho, ja kädet pääsevät usein kuivumaan pahasti, vaikka rasvaan niitä ahkerasti. Tavalliset käsivoiteet eivät vain riitä pelkästään, ja niitä käytänkin päivisin. Vuoden verran olen käyttänyt L´OCCITANEN Shea käsivoidetta, mutta viime aikoina sekään ei ole tuntunut riittävän kosteuttavalta. Aamulla kädet ovat olleet kuivan oloiset. Tiedän, se on aika ihme, sillä sheavoide on tosi tuhtia tavaraa.

Mutta nyt ostin messuilta testiin tämän ihastuttavassa tuubissa olevan terre d`Oc:in Karite käsivoin, ja voi miten ihana rasva se onkaan! Se on 100% luonnollista ravitsevaa ja pehmentävää luomu karitekäsivoidetta kuivalle ja herkälle iholle. Siinä on kevyt mantelinen tuoksu.

Olen iltaisin ennen nukkumaan käymistä laittanut rasvaa käsiin. Siinä on tosiaan hyvin mieto tuoksu. Käsiin jää joksikin aikaa vähän rasvainen tunne, mutta eihän se yöllä haittaa. Aamulla kädet ovat sileät ja pehmeät, eivätkä tippaakaan kuivat, ihanaa! Joten L`OCCITANE sai tiukan kilpailijan. Koska ostin messuilta tuubin myös sheavoidetta, päätin käyttää näitä vuoroöin. Uskoisin, että kädet pysyvät hyvässä kunnossa! :)

Terre d`Ocin Karitevoidetta löytyy useista verkkokaupoista, ja hinta taitaa pyöriä siinä 16- 19 euron paikkeilla. Itse ostin voiteen messutarjouksesta. Tuubissa on 100ml, ja se on hyvin riittoisaa.

Mikä on sinun suosikkikäsivoide? Oletko kokeillut tätä Karitekäsivoidetta? Mukavaa torstaita! :)

8 kommenttia:

 1. Itse käytän myös öisin tällaisia paksuja voiteita, mitä ei voi ajatellakaan päiväsaikaan, koska ei se yöllä niin nuukaa ole ja ne hyvät vaan sisältää tosi paljon kaikkia ihania öljyjä, jotka kosteuttaa ihoa. <3 Itse tykkään Melvitan käsivoiteesta paljon, mutta Bakelin Efabody ja BioAroman Jasmiinivartalovoi ovat ihan ykkösiä käsille yöksi. Vahvistavat molemmat myös kynsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita sinun voiteita en olekaan koskaan kokeillut, laitetaan listalle :). Sellaiset voiteet on hyviä, mitkä vahvistaa myös kynsiä. :)

   Poista
 2. Minä laitan usein yöksi paksua niveavoidetta peltipurkista. Aamulla on pehmeämmät kädet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkään mulla ei ole koskaan ollut, vaikka taitaa olla aika klassikkovoide. Sitähän pitää myös kokeilla! :)

   Poista
 3. Ymmärrän että ihastuit ja vielä kaiken lisäksi Terren purkit ovat kenties kosmemaailman kauneimpia tähtiä. <3 Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tosi kauniita, ja rasva on vaan niin ihanan kosteuttavaa minun kuiville käpälille ;). Ihanaa viikonloppua sinulle myös Tiia! :)

   Poista
 4. Tuo on kyllä niin kaunis pakkaus, että vaikka se ei olisi ollut noin hyvää niin kylppärin kaunistajana olisi tehnyt tehtävänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, on se kaunis. Mutta kyllä on rasvakin todella hyvää! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)