21. lokakuuta 2015

Migreeni alkaa helpottaa

Hengissä ollaan! Eilen illalla kirjoittelin migreenistäni. Se on nyt vähän helpottanut, ja sain nukuttua yön hyvin, ihanaa! Mutta pää on edelleen omituisen tuntuinen, ja olo on kuitti. Eli tosi rennosti on otettava tämä päivä. Tiedossa on elokuvan katselua ja uuden joululehden selailua, voinnin mukaan. Eli ihan rokulipäivä. Vanhan kokemuksen perusteella huomenna voin jo ihan normaalisti :), ja elämä jatkuu kuin ennenkin. Onneksi nämä migreenit eivät enää kestä sitä 9 päivää, niin kuin ennen Topimaxin aloittamista!

Miten siellä, kärsitkö koskaan migreenistä? Kaunista ja aurinkoista keskiviikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Migreeni.... Tuttua ehkä kerran pari kuussa. Seuraava päivä menee aina niinkuin olisi ollut rajusti kipeänä. Pepsi osaa lohduttaa parhaiten: paremmin kuin mies ;) Tarjosiko Peppi apuaan? - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Peppi auttaa. Pyörii lähellä ja tulee syliin. Nytkin se on tässä koneen vieressä uskollisesti <3. Olo on tosiaan, kuin olisi ollut kovasti sairaana. No, kyllä se tästä. :)

   Poista
 2. Onko joululehdet jo tulleet? Nyt saan kyllä hävetä kun pidän itseäni jouluintoilijana ja en ole huomannut :D Heti huomenna täytyy mennä ostoksille jonnekkin muualle kuin Lidliin, että pääsee tutkailemaan valikoimaa :)

  Migreeni ei ole itseä vaivannut mutta kun jo tavallinen päänsärkykin saa mut narisemaan niin sen täytyy olla tosi viheliäinen vaiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joululehtiä on tullut! Viime viikolla ilmestyivät Kaikkien aikojen joulu sekä Joulu maalla ja tänään tuli jouluinen Kodin Kuvalehti. Jotain muitakin lehtiä on saattanut ilmestyä, mutta nämä nyt ainakin.

   On tavallinenkin päänsärky inhottava vaiva. Migreeni tosiaan vie pahimmillaan ihan pedin pohjalle. No, onneksi nyt ei ole taas viikkoon ollut (koputan puuta). :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)