24. lokakuuta 2015

Lushin Snowman Jelly


Sain testiin Lushilta suihkutuotteen Snowman Jellyn, eli lumiukko-suihkujellyn, joka kuuluu Lushin ihaniin joulutuotteisiin. Ja aika innoissani aloin sitä testaamaan. En ollut koskaan aiemmin nimittäin pessyt itseäni muilla kuin suihkusaippuoilla, joten nämä jellyt eli hyytelöt olivat minulle ihan vieraita.


Jelly on purkissa, josta se on helppo pyöräyttää käteen. Tuoksu on ihana! Raikas ja makea samaan aikaan, ei liian voimakas, juuri hyvä! Tuoksussa on mm. buchua, bergamottia ja sitruunaa.

Suihkussa sitten jellystä kannattaa ottaa tiukka ote, sillä se on liukas, ja tippuu helposti lattialle. Mutta kun oikean tekniikan löytää, se pysyy kyllä kädessä. Se ei vaahtoa niin paljon kuin suihkusaippuat, mutta tuntuu olevan varsin riittoisaa. Ennen kaikkea sen kanssa peseminen on hauskaa! Eihän sille voi olla nauramatta, lumiukolle, joka tuoksuu vielä niin hyvälle! Joten hyvästi tylsät suihkuhetket! :)

Snowman  Jellyn ja muut Lushin joulutuotteet löydät täältä. Hintaa tutisevalla lumiukolla on 9,95 euroa. Oletko jo tutustunut Lushin joulutuotteisiin? Ihanaa lauantai-iltaa! :)

Tuote saatu blogin kautta.

6 kommenttia:

 1. En ole ennen kuullutkaan, vaikuttaa kyllä testaamisen arvoiselta ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata. Itse tykkään kovasti Lushin tuotteista ja niiden tuoksuista. Tässä oli jännää vielä tuo hyytelömäisyyskin. :)

   Poista
 2. Niin symppis, uppoaa muhun enemmän kuin se lepakko. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu :). Ja yllättävän kiva tuoksu! :)

   Poista
 3. Taas mun tekisi mieli maistaa :D Kun se Body Shop jo houkutti :D Tuo näyttää kovasti isolta vaahtokarkilta johon on laitettu valkosuklaakuorrute :D Kuvan perusteella se vaikuttaa hellemmältä kuin suihkuvaahto, oliko se sellaista ei- kuivattavaa iholle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se mun mielestä on just sellaista. Iho ei ole niin kuiva suihkun jälkeen, kun tällä lumiukolla pesee. On se juu aika syötävän näköinen :D.

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)