1. syyskuuta 2015

Wella BB Lotion ja kuulumiset


Elokuun LivBoxissa tuli tämä Wellan hiusten bb-voide, ja lupasin kertoa teille käyttökokemuksia siitä. Nyt olenkin ehtinyt testaamaan tuotetta useita viikkoja.

Kyseessä on voide, joka sopii hyvin luonnolliseen tyyliin. Eli ihan kuin tehty minulle! Minulla on vähän kiharat ja kuivanpuoleiset hiukset, jotka suorastaan imaisevat tämän voiteen itseensä, eikä hiukset jää yhtään rasvaiseksi niin kuin voisi kuvitella, kun niihin laittaa voidetta. Eli hieron käsiini yhden pumpun painalluksen bb-voidetta, ja sen jälkeen levitän aineen hiuksiin puristellen niitä kiharalle. Tosi helppoa! Ja hiukset ovat hetkessä paremman näköiset. Ja tämä bb-voidehan sisältää myös lämpösuojan ja suojan UV-säteilyltä. 
Tämä on kiva ja helppo tuote käyttää arjessa. Ehdottomasti elokuun LivBoxin paras tuote! Wellan BB Lotionia myydään Sokoksella, Stockmannilla ja Kampaamoissa, ovh 21,90€.

Ja sitten minun kuulumisia. Mainitsin teille aikaisemmin odottavani lääkärin soittoa näistä fibromyalgia asioista. Ja lääkäri soittikin. Hän oli sitä mieltä, että minun olisi pitänyt jatkaa sen vahvan kipulääkityksen syömistä. En kuitenkaan halua sitä syödä, ja kerroin sen hänelle. Jo siitäkin syystä, että lääke on kallis. Ja sitäpaitsi kipuni ovat helpottaneet - kiitos MSM-jauheen. Mutta sitten se ikävä uutinen: en saa maksusitoumusta uusiin kengänpohjallisiin. Jalkani eivät täytä kriteereitä, mitkä kunnalla on, tietenkään. Jotenkin sen arvasinkin. Tällä hetkellä en ole uusia pohjallisia siis hankkimassa, mutta ehkä keväällä? Mutta tilanteeni on aika hyvä nyt. Kipuni ovat vähentyneet paljon. Sellaista kokoajanjomotusta ei ole enää ollenkaan, ja pystyn kättäkin nostamaan ihan normaalisti, pukemaan ihan normaalisti. Tuntuu jopa ihan oudolta, että vielä vähän aikaa sitten en meinannut saada laitettua kättä hihaan tai että en meinannut pystyä kävelemään Prismassa. Nyt ei ole sellaisia ongelmia laisinkaan! Ja kyllä olen kiitollinen! 

Minulla on syksyllä tiedossa kaikenlaista kivaa, olenhan ihan syksyihminen, joka suorastaan herää eloon kun syksy saapuu. Blogiinkin on tulossa kaikenlaista mukavaa! Eilen sain testattavaksi Frantsilan Luomutilalta Kipuöljyn, ja testailen sitä jonkun aikaa, ja sitten kerron teille siitä. Syyskuun LivBox on myös jo matkalla, ja tällä kertaa se on bloggaajaboxi. Eli monta suosikkibloggaajaa on ollut mukana valitsemassa tuotteita. Omasta boxistani kerron jossain vaiheessa saatuani sen.
Ja kaikenlaista muutakin on tulossa. Miten on, oletko sinä syksyihminen, vai jäätkö kaipaamaan kesää? Oletko testannut Wellan hiusten BB-voidetta? Mukavaa keskiviikkoa! :)

6 kommenttia:

 1. Tämän postauksen innoittamana testaan nyt tuota Wellaa heti jo tällä viikolla. :) Toivottavasti pian tulee uusi Livbox. <3

  Sinulle kovasti zemppiä ja onneksi on myös kivoja juttuja tulossa. <3

  Aurinkoa päivään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinkoa myös sinun päivään! (ja nyt se muuten paistaakin ainakin täällä meillä) :)

   Poista
 2. Hienoa, että kivut on nyt hetken poissa, nauti siitä ajasta!!
  Mä olen niin kevät- ja kesäihminen, että syksy meinaa alkaa aina masentaa. Siksipä koitan torjua sitä miten vain ikinä keksin!
  Kipuöljystä jäänkin odottamaan lisää infoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nautin todella! :)
   Niin, kaikki eivät pidä syksystä. Mulla se vaikein aika on talvi joulun jälkeen, silloin joutuu tosiaan ottamaan kaikki konstit käyttöön, ettei ala masentaa. Tsemppiä sulle tähän syksyyn, ja koita piristää itseäsi kaikin mahdollisin keinoin! :)

   Poista
 3. Hieno juttu, että kivut ovat helpottaneet. Harmi, ettet saanut maksusitoumusta. Itselläni myös maksusitoumusjuttuja vuoden vaihteessa. Toivonpa hartaasti, että saan sellaisen! Ihanaa iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon, että sulle myönnetään maksusitoumus! Ja oikein ihanaa iltaa sinne myös! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)