13. syyskuuta 2015

Lush Kinky Hot Oil Treatment


Lushilla on tällainen tikkarissa oleva hiustenhoitotuote kiharille, hankalille ja hauraille hiuksille. Se hoitaa ja vahvistaa hiuksia oliiviöljyn, lanoliinin ja castroöljyn voimin. Se sisältää myös jasmiinia ja vetivertiä, joista se saa tuoksunsa. Omat hiukseni ovat jonkun verran kiharat ja aika kuivat, joten innolla kokeilin tätä! 


Ensin tietenkin ihmettelin, että miten tätä käytetään, mutta se olikin hyvin yksinkertaista. Eli tikkari laitetaan mukiin, ja päälle kaadetaan kuumaa vettä. Minä sulatin tikkarista puolet 1/3 mukilliseen vettä. Kokeilemalla löytää itselle sopivan määrän. Tikkari riittää 2-3 kertaan.


Sitten vaan hämmennetään, ja annetaan jäähtyä niin, että seos sakenee. Kun seos oli sopivan "hiushoitomaista", laitoin sen hiuksiin, ja annoin vaikuttaa 20 minuuttia. Se pysyy hyvin hiuksissa, eikä valu, mikä oli hyvä juttu. Sen 20 minuutin jälkeen pesin hiukset normaalisti shaampoolla, laitoin hoitoainetta varmuudeksi, mutta en tiedä, olisiko se ollut tarpeellista. Joka tapauksessa nyt hiukset kiiltävät, ja tuntuvat ihanan pehmeiltä. Myös harja sujahti hiuksista läpi kuin leikiten. Joten sanoisin, että tämä oli minun hiustyypille hyvä hoitoaine. 
Jos kiinnostuit tuotteesta, niin sitä löytyy Lushilta hintaan 7,95€. 

Tuote saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta. Omasta pehkostani ei aina harja todellakaan sujahda läpi, mutta juu sitä varten pitäisi varmaan oikeasti laittaa hiukset kiinni yöksi. Takkukasa se muuten on aina aamuisin eikä siihen taida kyllä yksikään aine auttaa. Pitäisi ehkä oppia nukkumaan paikoillaan. :) Kokeilla voisin kyllä tuota silti - eihän sitä koskaan tiedä, vaikka auttaisikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä nukutaan myös levottomasti, ja hiukset on aamuisin ihan miten sattuu. En ole vielä oppinut nukkumaan paikallaan, paitsi silloin nukuttiin koiranunta, kun Peppi oli ihan pieni, ja nukkui meidän välissä. Voi kamalaa kun pelättiin, että unissaan jompi kumpi kääntyy vahingossa sen päälle!

   Tämä hoitoaine silotti ja hoiti, on se kokeilemisen arvoinen. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)