15. syyskuuta 2015

Frantsila Kipu Hierontaöljy


Minulla on ollut pari viikkoa testissä kotimaisen Frantsilan luomuyrttitilan Kipu Hoitoöljy. Kuten tiedätte, kärsin kaikenlaisista kivuista. Olkapää vaivaa välillä niin, etten meinaa saada puettua päälle, sormet ovat olleet myös todella kipeät, samoin jalat, varsinkin varpaat. Ja koska en aina haluaisi olla ottamassa kipulääkettä, olin niin onnellinen, kun sain mahdollisuuden testata tämän tuotteen!

Frantsilan sivuilla kerrotaan tästä hierontaöljystä näin:
Kipua lievittävä, jännityksiä laukaiseva, verenkiertoa elvyttävä, lymfan toimintaa aktivoiva ja puhdistava (98% luomuraaka-aineita)
Hoitoöljyn öljypohjana ovat kylmäpuristetut luomukasviöljyt (auringonkukan siemen- ja oliiviöljy), joihin on uuttamismenetelmällä uutettu kotimaiset luomuyrtit (mesiangervo, siankärsämön ja kuisman kukat, vaivaiskoivun lehdet, pajun kuoret, katajan marjat, suopursun kukat ja lehdet, rohtoraunioyrtin juuri, arnikki, koivun silmut ja lehdet, ratamon lehdet) sekä luomurosmariini. Lisätehoa tuovat aromaterapeuttiset eteeriset öljyt (rosmariini, basilika, kataja ja mänty) sekä suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset (tuomi, aputipat – lumme, metsätähti, suopursu). Homeopaattinen arnikki antaa tuotteelle lisäapua erilaisten traumojen hoidossa.
Säilytys mielellään viileässä


Päätin käyttää tätä säännöllisesti joka päivä vähintään kerran päivässä. Mies sai kunniatehtävän levittää öljyn, ja useimmiten hieroi vähän samalla, joskus vain levitti. Meille tuli hyvin pian tutuksi öljyn yrttinen tuoksu, ja siihen nopeasti totuttiin.

Ihan aluksi en huomannut vaikutusta. Varpaat vihoittelivat edelleen. Jatkoin öljyn käyttöä. Vähitellen aloin huomaamaan, että öljy alkoi lievittää kipuja. Olkapään jomotus helpotti aina öljyn laiton jälkeen. Myös migreenin hartiasärky lievittyi. Jopa äkäiset varpaat alkoivat olla terveemmät. Vain kipeä peukalo vihoitteli edelleen.  Nimittäin se peukalo, johon öljyä ei tarkoituksella testausmielessä laitettu! 

Olen vuosien varrella ollut paljon tekemisissä yrttien kanssa. Olen opiskellut niistä, kasvattanut niitä, kerännyt niitä ja käyttänyt niitä, eikä minulle oikeastaan tullut yllätyksenä se, että tämä öljy tehosi. Toki myös käyttämäni MSM-jauhe on lievittänyt kipuja, mutta kuten jo kerroin, tuo peukalotesti kertoi tämän öljyn vaikutuksesta. Tämän pari viikkoa olen pärjännyt satunnaisella buranalla.

Jos kiinnostuit kipuöljystä, löydät sitä Frantsilan Kehäkukka verkkokaupasta 100ml pulloissa hintaan 9,70€. Siellä on myös paljon muita mielenkiintoisia tuotteita.

Onko Frantsilan tuotteet sinulle tuttuja? Mukavaa tiistaita! :)

Tuote saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Frantsilan tuotteita on käytetty meilläkin. Tosin tuota kipuöljyä ei ole kokeiltu. Pitäisi varmaan. :) Kokemuksesi kuulostavat hyviltä. Ihanaa päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen käyttänyt monia Frantsilan tuotteita vuosien varrella, ja tykkään niistä. Ihanaa päivää myös sinulla Maria! :)

   Poista
 2. KIitos vinkistä! Tätä täytyy testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehyvä! Toivottavasti saat tästä apua :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)