12. elokuuta 2015

Vähän kuulumisia

Pari viikkoa sitten kerroin, että kävin meidän terveyskeskuksessa lääkärillä, joka määräsi minulle burana-kuurin olkapääkipuun. Nyt tuo kuuri on päättynyt, ja odotin jännityksellä tietenkin tuloksia. Kuurin aikana nimittäin onnistuin nukkumaan paremmin, sillä en herännyt kipuun, eikä olkapäässä tuntunut jatkuvaa särkyä.

Tänään on ensimmäinen päivä ilman buranaa, ja olo on nyt illalla surkea. Voisi se varmaan olla muutenkin. Tuntuu, että kuuma ilma, mikä täällä meillä on ollut, on vaan pahentanut oloani. Me ajeltiin tänään miehen kanssa meidän naapurikaupunkiin, eikä meillä ole autossa ilmastointia. Auto oli kuin sauna, ja saunahan ei sovi fibromyalgia-potilaille. Joten nyt ollaan kivuissa ja säryissä, mutta ihan on oma vika, itse halusin ajella katselemaan naapurikaupungin kirpputoreja.

Myös päätä särkee, joten näpyttelen tämän postauksen aika rivakkaan tahtiin. Halusin kuitenkin nopeasti laittaa kuulumiseni, koska en ole muutamaan päivään kirjoittanut mitään, ja tiedän ainakin oman siskoni käyvän lukemassa täältä kuulumiseni (terveisiä).

Mutta enhän minä toki lannistu. Jotain kipulääkettä on otettava, ja ehkä huomenna on kivuton päivä? Ja olihan meillä miehen kanssa todella mukava päivä! Käytiin neljällä eri kirpputorilla, ja löysin 2 joululeffaa joulublogiani Joulu Mimmin luona varten :). Kahvit joimme erään kivan kahvilan terassilla. Kyllä tällaiset kesäajelut ovat mukavia! 

Miten siellä, onko läkähdytty kuumuuteen? Mukavaa keskiviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)