21. elokuuta 2015

Pieniä ostoksia


Keskiviikkona olimme miehen kanssa liikenteessä, ja minulla oli ostoslistalla muutama tarpeellinen ostettava. Huomasin, että Anttilan seinässä on jokin lappu, ja menin lähemmäksi tutkimaan, mitä siinä oikein sanotaan. Ilmoitus oli, että Anttiloista saa ALV:in verran alennusta, eli lähes 20% perjantaihin asti, eli vielä tänään on tuo alennus voimassa. Tietenkään alennus ei koske ihan kaikkia tuotteita, mutta minun ostokseni se kattoi, ja sain hieman alennusta.

Lääkäri jo silloin viikkoja sitten käski minun käyttää kylmää olkapäässä (minkä sitten oikeastaan unohdin), ja nyt kun nämä kylmäpussit osuivat silmääni, ostin yhden. Tätä voi käyttää kylmänä ja lämpöisenä, ja voi käyttää useita kertoja. Laitoin sen kotona heti pakkaseen. Hinta oli 8,90e. Toinen minkä nappasin huomattuani sen hyllyssä oli vanulaput. Nekin olivat ihan lopussa.


Sitten kaksi ihan perusostosta. Olen käyttänyt Lumenen syväpuhdistavaa puhdistusgeeliä jo kauan iltaisin, sillä minusta se puhdistaa hyvin pois päivän meikit ja liat. Lisäksi se auttaa pitämään näpyt kurissa. Välillä kokeilen muita naamaputsareita palaten lopulta aina takaisin Lumeneen. Hinta oli 8,90e.

Nivean miselliveteen ihastuin, kun se tuli LivBoxista alkuvuodesta, ja vasta nyt se on lopussa. Eli en ole kovin ahkerasti sitä käyttänyt, mutta olen kuitenkin, ja uuden tarvitsin. Minusta tämä on erityisen kätevä, kun on väsynyt! Sillä misellivesi on aika nopea ja tehokas puhdistaja. Ensin puhdistan kasvot ihan normaalisti puhdistusgeelillä ja vedellä, sitten käytän tätä ikään kuin kasvovetenä, joka varmasti poistaa viimeisetkin meikin rippeet. Joskus olen myös unisina aamuina jättänyt naamanpesun väliin, ja vain pyyhkinyt kasvot misellivedellä. Tällä saa myös vesiliukoisen silmämeikin pois aika hyvin ja samoin huulipunan. Joten ihan kätevä tämä on olemassa, ja hintakin on edullinen 5,90e. (Laitoin tähän normaalit hinnat, en alennettuja)

Illalla sitten innokkaasti kokeilin tuota kylmäpussia olkapäähän, mikä oli aivan massiivinen virhe. Sain niin järkyttävän migreenin, mikä jatkui lähes koko seuraavan päivän vielä, että varmasti muistan, että kylmäpussia en enää käytä. Eli eivät nuo lääkäritkään ole aina oikeassa!

Oletko ihastunut misellivesiin? Tai pystytkö käyttämään kylmäpussia paremmilla tuloksilla kuin minä? Mukavaa perjantaita :)!


2 kommenttia:

  1. Täytyipä tulla kehaisemaan tuota misellivettä. Ei nyt juuri tuota kuvan merkkistä, mutta kumminkin. Tyttärelle täältä luettuani vinkkasin ja tykkää kovasti. Kiitos!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, että tästä jutusta on ollut hyötyä! Misellivesi on tosiaan hyvä ja kätevä tuote. :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi :)