31. elokuuta 2015

Peppi 2v.


Ihan juuri tuli 2 vuotta siitä, kun Peppi muutti meille meidän tytöksi, mutta tuntuu, kuin se olisi ollut aina osa tätä perhettä. Eli on tosi vaikeaa kuvitella, että vielä reilut pari vuotta sitten meillä ei ollut Peppiä!

Olen kertonutkin teille, että Peppi oli ihan pieni meille tullessaan. Sitä pelotti, ja se itki. Minä pidin sitä sydäntäni vasten, ja siinä se oli ihan rauhallisesti. Kova kehrääminen kuului.
Aika nopeasti Peppi kotiutui, ja alkoi olla ihan kuin kotonaan. Mutta kun se oli niin pieni, niin sen oli vielä vaikeaa päästä kaikkiin paikkoihin, minne se olisi halunnut mennä. Mutta esimerkiksi sängylle Peppi kiipesi päiväpeitettä tai patjaa pitkin, ja sohvallekin pääsi kiiveten. Pieniä hyppyjäkin pystyi ottamaan, ja ne olivat aina suuri saavutus pienelle Pepille.Me vierailtiin Pepin kanssa minun vanhemmilla muutama kerta, ennen kuin Peppi ekan kerran jäi sinne illaksi hoitoon. Ja kun minä menin Peppiä hakemaan, alkoi se itkemään minut nähdessään, ja kiipesi farkunpunttiani pitkin ylös. Emoa oli ollut ikävä.

Tosiaankin emoa, sillä Peppi otti minut emokseen. Peppi nukkui sylissäni sohvalla, yöllä jaloissani, ja päivisin kulki perässäni, ja oli kaikin tavoin ihan emon tyttö. Syy miksi käytän mennyttä muotoa on se, että Peppi on jo aikuistunut, ja ei enää ole niin kiinni emossa.


Peppi oli pentuna (kuten on edelleen) erittäin leikkisä, ja ihan kaikki lelut olivat Pepin mielestä hauskoja. Peppi rakasti leikkimistä niin paljon, ettei olisi aina oikein malttanut edes nukkua. Ja olihan Pepillä pieniä jekkujakin aina välillä mielessä, niin kuin verhoihin kiipeily ja sen sellaiset pikku jutut, mistä joskus tuli sanomista naapurin emännän kanssa. Nykyään Peppi malttaa nukkua paremmin, mutta edelleen kyllä herää heti, jos aavistelee, että voisi syntyä kiva leikki.


Nyt Peppi on siis reilut 2 vuotta vanha, ja meidän perheen rakas jäsen. Ja vaikkei se enää samalla tavalla emon perässä kuljekaan, niin aina kun kutsun sitä, se tulee kovaa kyytiä ja maukuu tullessaan <3.

Onko teidän perheessä lemmikkiä? Oletko kissaihminen? Mukavaa maanantaita! :)

12 kommenttia:

 1. Oot sä sitten ollut hyvänvärinen jo pentuna Peppi! Ja kyllä oma emo on maailman paras asia! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvänvärinen oot sinäkin Pepsi! - Peppi

   Poista
 2. Oikein lämpimät onnittelut kaks vuotiaalle Pepille! <3 Oisin laittanut kortin tulemaan, kun olisin tiennyt et neidillä on synttärit. ;)
  Tällä hetkellä ei ole kissaa, mutta rakastan kissoja! Lapsuudenkodissa on ollut yhteensä viisi, mutta ei samaan aikaan kaikki.
  Vielä joskus hankin itselleni oranssi-valkean kissan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Oikeestaan nyt oli just vuosipäivä siitä, kun Peppi tuli meille, tyttö on luultavasti syntynyt joskus kesäkuun alussa.
   Eli sinäkin oot kissaihminen. Sattumalta tunnen yhden oranssi-valkean kissan, ja se on aivan ihana! Sellainen sunkin on saatava! :)

   Poista
  2. Kyllä viimeestään eläkeiässä mulla on oranssi-valkea kissa. <3 Näin oon päättänyt. :)

   Poista
 3. On se Peppi vaan suloinen kisu. Tykään musta-valkoisista kissoista ja koirista. Meidän koira on musta valkoisilla laiskuilla. :)

  Meidän taapero tykkää kissoista mahdottoman paljon. Pääsi sellaista silittämään, kun käytiin tilalla vierailemassa ja olisi varmaan kantanut kotiin saakka, jos olisi voinut. :) Onnittelut suloiselle Pepille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Kyllä meistäkin Peppi on ihan mahdottoman suloinen. Edellinen kissa oli kolmivärinen eli kilpikonnakuvioinen tyttö, joka oli myös aivan kerta kaikkiaan ihana <3. Se jouduttiin lopettamaan 17 vuotiaana, kun sairasti syöpää. Sitten tuli Peppi, ja me oltiin ihan myytyjä! :)

   Poista
 4. Voi että mikä ihana Peppi. Meidän pojat Onni ja Osku 12v lähettävät kaunottarelle terveisiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, terveisiä myös Onnille ja Oskulle! <3

   Poista
 5. Peppi <3

  Meillä on kaksi siperiankissaa Onni ja Otto. Kyllä kissat vaan on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Minulla on ollut kissa koko aikuisiän. Ilman en tulisi enää toimeen. :)

   Terveisiä Onnille ja Otolle <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)