14. elokuuta 2015

Pepin kuvaaminen


Minulta on pyydetty, että tekisin enemmän juttuja Pepistä, joissa olisi myös paljon kuvia Pepistä. Joten yritin eilen ihan todella ottaa kuvia meidän neidosta, todetakseni vain saman kuin aina ennenkin, että se on ihan mahdoton homma. On nimittäin kamalan vaikeaa kuvata mustaa rakettia, joka syöksyy asunnon läpi sellaista vauhtia, että aina ei ehdi edes tajuamaan, että menikö siitä ohi joku vai ei. Tai vaikka Peppi hetken olisikin paikallaan niin se ilmeisesti ei pidä kamerasta, sillä kääntää sille aina selkänsä. 


Eli Peppi ei ole linssilude, sillä Peppiä kiinnostaa vain leikit ja touhuaminen eikä mikään poseeraaminen. Jos Peppi saisi päättää, olisi elämässä vain leikkiä ja juoksua paikasta toiseen, ja ehkä saalistamista, vaikka eihän Pepin tarvitse saalistaa elääkseen. Peppi kyllä saalistaa huvikseen, erityisesti kärpäsiä, mutta sen jälkeen tytölle maittaa hyvin ansaittu lepo.


Tässä vaiheessä eilen Peppiä jo vähän keljutti, kun emo pyöri sen kameransa kanssa  koko ajan ympärillä, eikä edes nukkua saanut rauhassa! Joten jätin Pepin rauhassa nukkumaan uudelle lempipaikalleen, enkä enää häirinnyt tyttöä kameralla. Tämä uusi nukkumispaikka on muuten todella kiva paikka Pepistä, kun kylmällä ilmalla voi kaivautua peiton alle ja lämpöisellä köllötellä peiton vieressä. Joten siellä se pieni Peppi nykyisin nukkuu, että jaksaa taas lentää paikasta toiseen :).

Mukavaa perjantaita! :)

6 kommenttia:

 1. Aaaww ihana Peppi! Samannäköinen kuin mun lapsuudenkodin kissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli mustavalkoinen kissa kun olin pieni :). Peppi on tosi ihana tyttö <3

   Poista
 2. On Peppi todella suloinen kissa. Siirin kissa laittaa terveisiä.

  VastaaPoista
 3. Oi kun sinä olet nätti mustavalkoinen neiti! - Pepsi

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi :)