2. elokuuta 2015

Naapurin suloinen Viivi


Meidän naapurissa asuu näin ihana tyttö, jonka nimi on Viivi. Viivi on 6 vuotta vanha rauhallinen ja lempeä sylikissa, joka rakastaa omaa perhettään. Mutta aina Viivillä ei ole asiat olleet niin hyvin, sillä Viivi tuli meidän naapuriin vasta viime joulun alla kissatalolta. 


Nyt Viivi on sisäkissa, eikä edes haikaile ulos pääsyä. Viiville tärkeintä on, että ruokaa on riittävästi ja namuja, joista tyttö kovasti pitää. Tärkeää on myös, että Viiville rakkaat ihmiset ovat kotona Viivin kanssa. Viivi on kova kehräämään ja puskemaan, mutta myös lepo maittaa Viiville, jonka usein löytääkin eri paikoista nukkumasta.


Ja miten Viivi tulee Pepin kanssa toimeen? Ei mitenkään. Viivi ja Peppi eivät tule toimeen keskenään. Joten Viivi elelee rauhallista elämäänsä naapurissa, Pepin pistäessä samaan aikaan täällä meillä paikat hyrskyn myrskyn. Iloista sunnuntaita! :)

5 kommenttia:

 1. Onpas sielläpäin ihanan nättejä kissoja. Kiva että Viivi-kissa sai hyvän kodin ja pääsi pois kissatalosta. Harmillista että eivät tule toimeen Pepin kanssa. Jospa ne vielä tutustuisivat ajan kanssa. Silittele kisuja ja terveisiä yhdeltä kissaihmiseltä.

  VastaaPoista
 2. Viivi sai nyt tosi hyvän ja rakastavan kodin, missä sitä hemmotellaan. Ja ehkäpä ne Pepin kanssa vielä toisiinsa tutustuvat. Ehdottomasti molempia silitellään paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Lisäänpä muuten tämänkin blogin lukulistaani. Sen verran mielenkiintoiselta vaikutti, kun vähän vanhoja tekstejä selailin. :)

  VastaaPoista
 4. On ihana kissa Viivi :). Tosi kiva kuulla, että tykkäät myös tästä blogistani. Tervetuloa lukijaksi! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi :)