1. elokuuta 2015

Lushin Pearl hierontapala


 Olen kärsinyt kipeistä jaloista jo pitkään, ja viime talvena innostuin kokeilemaan niihin luonnonmukaista helpotusta. Lushille tuli myyntiin uusia hierontapaloja, joista kiinnostuin heti. Hierontapala sisältää kiinteässä muodossa hieronnassa tarvittavat öljyt ja rasvat ym. Lushilla on niitä myynnissä monenlaisia ja -tuoksuisia. Hieronnan jälkeen aine jää kosteuttamaan ihoa.

No, minä ajattelin kokeilla, voisiko hierontapala lievittää jalkakipujani ja säärieni turvotusta. Tilasin Pearlia sekä Percuppia kokeeksi, ja tässä nyt esittelen Pearlin. Percup jää esittelemättä vain siksi, että sitä ei löydy kotoa nyt. Näitä voi siis käyttää koko kehon hierontaan, minä olen poikkeuksellisesti käyttänyt vain jaloille.


Pearl tuoksuu ihan ruusulle, mitä se sisältääkin. Lisäksi siinä on mm. arganöljyä, saagonpalmua, luomukaakaovoita ja reilunkaupan sheavoita. Sen pitäisi lievittää lihaskipua. Saagonpalmuhelmet hierovat hellästi ja parantavat verenkiertoa.

Hieron yleensä tällä jalkani ja sääreni itse, toimii se niinkin. Levitän pyyhkeen jalkojen alle, että saan kätevästi talteen lentelevät helmet. Eli murran palasen hierontapalasta, ja lämmitän sitä ensin käsissä, sitten ihoa vasten. Se sulaa, ja hieronta käy helposti. Tykkään tuoksusta, mutta luulen, että se saattaa vähän jakaa mielipiteitä. Pala kosteuttaa myös todella hyvin, kestää jonkun aikaa, että rasva imeytyy, ja ylimääräinen rasva kannattaa vielä pyyhkiä pois. Muita kosteusvoiteita ei todellakaan tarvitse lisäillä, kun tällä on ihon käsitellyt!


Ja se teho? Huomasin aluksi, että sain juosta vessassa vähän useammin. En osaa sanoa, johtuiko se helmien hierovasta vaikutuksesta vai itse vaikuttavien aineiden tehosta. Jalat myös tuntuvat paremmilta tämän käsittelyn jälkeen. Ero ei ole iso, mutta sen huomaa. Sekin voi tietysti johtua pienestä hieronnasta, mistä sitä tietää, mutta jotenkin uskon myös Pearlin tehoavan. Tällainen jalkojen käsittely aina silloin tällöin on arjen luksusta mielestäni, ja varsinkin talven pimeinä iltoina se oli ihan mukavaa puuhaa. Nyt kesällä se on vähän jäänyt, mutta aion terästäytyä tässä hommassa, kun jalat kipuilevat taas.

Oletko tutustunut Lushin hierontapaloihin? Omani tilasin täältä.

2 kommenttia:

  1. En ole tutustunut, mutta monta kertaa on olleet nää hierontapalat mielessä, kun olen liikkeessä käynyt. Joten oli kiva lukea tästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat minusta ihania, meillä on ollut useita erilaisia. Kannattaa tutustua! :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi :)