23. elokuuta 2015

Lushin Jungle ja viikonlopun kuulumiset


Olen käyttänyt paljon hiusten pesussa System4 tuotteita, joista löydät postauksen täältä. Päätin kuitenkin kokeilla vähän uusia tuotteita, ja hoitoaineeksi valikoitui Lushin palahoitoaine Jungle.

Sen sanotaan sopivan kaikille hiustyypeille. Tuoksu on jännä! Pidän siitä. Kyllä sitä voisi tosiaan sanoa viidakkomaiseksi (ehkä muistatkin, että olen työskennellyt sademetsässä). Tuoksu myös kestää hyvin pitkään, niin hiuksissa kuin kylpyhuoneessa.

Oma hiustyyppini on vähän kuivat ja kiharat hiukset, ja on ihan siinä ja siinä, onko Jungle riittävän hoitava minun hiuksille. Sanoisinkin, että kyllä se on silloin, kun hiukset ovat hyvässä kunnossa.

Jungle sisältää mm. luomukaakaovoita, avokadoa, viikunaa, banaania, passionhedelmää, kumkvattia, ylang ylang öljyä, vetivert öljyä ja sypressiöljyä. 

Olen käyttänyt palaa niin, että ensin pesen hiukset normaalisti, ja sen jälkeen hieron palaa suoraan hiuksiin varovasti. Annostelussa kannattaa olla tarkka, sillä liialla käytöllä hiukset eivät mielestäni pysy kauaa puhtaana. Annan Junglen vaikuttaa hiuksissa sen aikaa, kun pesen muuten itseni, ja sitten huuhtelen hiukset. Täytyy muuten vielä sanoa sen verran Junglesta, että kun sitä levittää hiuksiin, eivät hiukset tunnu samalta kuin ne perinteisesti tuntuvat hoitoaineen levityksen jälkeen. Tehon huomaa vasta, kun hiuksia alkaa harjaamaan suihkun jälkeen.

Ihan kiva hoitoaine siis, ja aika kestäväkin minusta tuo pala on. Hintaa sillä on 6,95e. Lushin tuotteita löydät täältä

Ja sitten niitä minun kuulumisia. Kerroin täällä blogissani joitakin viikkoja sitten, että lääkäri määräsi minulle uuden lääkityksen fibromyalgiaan, jota en silloin aloittanut syömään. Pelkäsin lääkkeen sivuoireita. No nyt halusin antaa tuolle lääkkeelle mahdollisuuden, kun kivut vaivaavat, ja lääkärikin sitä suosittelee.

Mitään järisyttävää ei tapahtunut, mutta ihan riittävästi, että en jatka sen syömistä. Pahimpana sivuoireena tuli päänsärky, mihin ai auttanut mikään lääke. Eli en jatka kyseisen lääkkeen syömistä.

Ja tänään viimein menin uimahallille vesijuoksemaan! Oi sitä turkoosia vettä, ihan kuin olisi ollut etelässä :). Vesi oli tällä kertaa aika vilpoisaa, mikä oli ihan hyvä. Juoksin reilun puoli tuntia, minkä ajan olinkin ainoa vesijuoksija. 

Sieltä suoraan pääsin miehen isän kahvipöytään, ja oli mansikkakakkua :).

Miten sinun viikonloppu on mennyt? Oletko kokeillut Jungle-hoitoainetta? Mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

8 kommenttia:

 1. Tuo hoitoaine kuulostaa mielenkiintoiselta. Voisi olla ihan kiva kokeilla. Toivottavasti kipuihisi löytyisi jokin toimiva lääke. Olen ymmärtänyt, että se ei ole ihan yksinkertainen juttu fibromyalgiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvä hoitoaine, kokeile ihmeessä.
   Niin se kipulääkkeen löytäminen taitaa olla aika mahdoton juttu, sillä en haluaisi lääkettä, millä on kamalasti sivuoireita. Lisäksi fibromyalgiaan ei ole olemassa varsinaisesti omaa lääkettä. Tämäkin lääke, mitä nyt kokeilin, oli epilepsialääke. Ja minulla itseasiassa on jo yksi epilepsialääke migreeniin! Joten ajattelin, että jos nyt yrittäisi vain elellä näiden kipujen kanssa :)

   Poista
  2. Kipujen kanssa on kyllä välillä tosi kurjaa. Mulla tuli veritulpan jälkeen hermosäryt. Kompressiosukka auttaa aika hyvin, jos sitä pitää yötä päivää. Ei se kuitenkaan kivuttomaksi tee. Olisi olemassa kyllä lääkkeitä, joiden pitäisi auttaa. Mutta en ole valmis vielä luopumaan imetyksestä, kun tuo pienikään ei ole.

   Poista
  3. Ymmärrän hyvin. Ja hermosäryt ovat ihan kamalia. Miten kurjaa, että sulla on niitä niin paljon. Ja onhan niitä lääkkeitä tosiaan, itsekin joudun syömään migreeniin aika kovia lääkkeitä, joten siksi en enää fibroon huolisi kovia lääkkeitä, ettei pää menisi ihan sekaisin. Mutta hermosärky tosiaankin taitaa olla pahinta mahdollista kipua, joten paljon jaksamista sinulle sen kanssa!

   Poista
  4. En tiedä onko pahinta mahdollista enkä oikeastaan ajattelekaan sitä niin. Se vain on ja sen kanssa eletään. :) Sen verran tiedän, että pahemminkin tilanne voisi olla, joten jaksan iloita siitä, että on näinkin hyvin. Mulla on eräs ystävä, jolla fibromyalgia ja tiedän, että hänellä on aika ajoin todella rankkaa. Kuulostaa paljon samalta kuin mitä sinulla. Jaksamisia sinulle. <3

   Poista
  5. Kiitos <3 Sama juttu, kipujen kanssa eletään, ja ihan muita asioita ajatellaan niin paljon vain kuin mahdollista :). Elämässä kun on paljon mielenkiintoisia asioita! :)

   Poista
 2. Monesti pitänyt kokeilla näitä Lushin shampoo ja hoitoainepaloja hiuksiin. Kuulostavat meinaten tosi kivoilta. :)

  Harmi, että lääkkeestä tuli tollaiset sivuoireet. :( Voit lohduttautua sillä, että ainakin kokeilit. Mikään ei ole ikävämpää kuin jotkut inhottavat sivuoireet lääkkeissä. Tiedän kokeiltu on, vaikka eri vaivaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushin palatuotteet ovat kyllä kivoja, tykkään :).

   Niinpä, voin sanoa lääkärille, että kokeiltu on, ja että ei enää kiitos. Niinhän se on, että jos on muuten hyvä lääke niin sitten on kamalat sivuoireet :(. Harmi, että sulla on näitä kokemuksia myös.

   Poista

Ilahdun kommentistasi :)