16. elokuuta 2015

Sunnuntai-illan terveiset


Aurinkoinen tervehdys! Alkaa olla viikonloppu vietetty, ja kerrankin aurinkoisissa ja aika lämpöisissä merkeissä! Ja mukava viikonloppu on ollutkin. Olen mm. käynyt taas parilla kirpputorilla. Tänään olin vanhempieni kanssa pienellä kesäajelulla, ja poikkesimme maaseudulla puodissa, missä myytiin kaikenlaista tavaraa kosmetiikasta luomuelintarvikkeisiin. Minulla oli kuitenkin jo etukäteen mielessä villasukat, ja ostinkin nämä kauniit vihreät sukat sieltä. 

Jos olet lukenut blogiani aiemmin, tiedätkin, että sairastan fibromyalgiaa, jonka vuoksi sormeni ovat nykyisin niin kipeät, että en voi enää kutoa. Ja ennenhän minä kudoin jatkuvasti. Kudoin niin paljon, että joulukuussa kiersin lähialueen joulumyyjäisiä myymässä sukkiani. Nyt ne ajat ovat kaukainen muisto vain. Ja tilalle tulivat nämä blogit, siis tämä blogi ja joulublogini Joulu Mimmin luona. Jotain puuhaa piti olla, ja tämä blogien pitäminen on kieltämättä ihan kiva harrastus! 

Mutta siis villasukista vielä sen verran, että meillä on niin kylmät lattiat, että käytän villasukkia lähes läpi vuoden. Kesällä tosin ohuempia, ja jos nyt helteitä on niin sitten en käytä, mutta muuten kyllä. Joten olen villasukkien suurkuluttaja. Tässä jokin aika sitten kävin läpi villasukkalaatikkoani, ja jouduin heittämään sieltä kylmästi pois risoja, vanhoja sukkia. Sitten on myös joukko sukkia, jotka ovat jo aika paljon pidettyjä ja pestyjä,  jotka siis eivät enää ole myöskään kovin lämpöisiä. Joten näitä uusia sukkia tarvitsee aina. Suunnitelmissa on ostaa niitä vielä syksyllä ja ennen joulua lisää. Kunhan näitä ihania myyjäisiä alkaa taas olemaan :).

Miten sinun viikonloppu on mennyt? Mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

2 kommenttia:

  1. On nätit villasukat ja tosi lämpöisen näköiset. Toivottavasti näitä lämpöisiä päiviä vielä riittäisi niin villasukkien käyttö vähän siirtyisi. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On ne nätit. Varmaan jämälangoista neulotut, niistäkin saa nättejä, kun käyttää luovuutta. Nyt on luvattu lämpöistä ilmaa, saas nähdä, toteutuuko!

      Poista

Ilahdun kommentistasi :)