19. heinäkuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset


Viikonloppu on mennä hujahtanut. Eilen olin niin väsynyt, että nukuin 2(!) päiväunet, ja en ole oikein pirteä ollut tänäänkään. Kivut ovat kiusanneet, ja otin niihin pienen annoksen buranaa ja panadolia. Olkapää tuntuu vaan niin kovin kipeältä, että kaikki normaalitkin kotiaskareet ovat vähän hankalia ihan päälle pukemisesta lähtien. Olen tosin aika hyvin oppinut varomaan tuota olkapäätä, ja minusta onkin tullut vähän "yksikätinen". Mutta kun tuo ns. terve käsikään ei niin kauhean terve ole, vaan kipuja on sielläkin. Noh, kyllä se tästä. Ja mikä on positiivista, on se, ettei migreeniä ole ollut viikkoon! Siinä olisi jo aihetta juhlaan!

Ja tietenkin normaaleja arkiaskareita on täällä puuhattu, tiedäthän. Ruoanlaittoa, siivoamista, pyykkäämistä, blogin kirjoittamista... Läheisiä on nähty, ja kisun kanssa leikitty <3. Joten ihan hyvä viikonloppu!

Ja sitten tulevaisuudesta. En osaa vielä tarkasti sanoa, mitä kaikkea blogiin on luvassa ensi viikolla, mutta käy kurkkimassa! Joka tapauksessa juttuja on tulossa, kunhan tämä täti olisi vähän pirteämmässä kunnossa vaan. Ja oletko käynyt katsomassa Joulublogini uusimman leffajutun? Se kertoo elokuvasta Päivä ilman sotaa, ja löydät jutun täältä. Joulublogissani Joulu Mimmin luona on joka viikko esittelyssä joku jouluinen elokuva aina jouluun asti. Eli jos jouluelokuvat kiinnostaa, niin sieltä löytyy pienimuotoista esittelyä, ja tietenkin kaikkea muutakin jouluista höpinää :).

Tässäkin blogissa palaan asiaan pian, mitä luultavimmin heti huomenna, maanantaina. Pysy siis taajuudella! :) Hyvää alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)