24. heinäkuuta 2015

Vähän kuulumisia

 
Kesä on mennyt kamalaa vauhtia, eikä meilläpäin ole paljon lämpöisiä päiviä ollut. Jatkuvasti on satanut ja ollut koleaa. Nytkin tuulee, ja vettä tuli aiemmin aika reippaasti. Kukkia ei juurikaan tarvitse kastella - mutta sen ne on näköisiäkin. Voisin melkein sanoa, että tämä kesä on ollut vähän omituinen. Minua se ei kuitenkaan haittaa, mutta ymmärrän, että monia se harmittaa. Minussa oleva Jouluihminen vaan on valppaana, että syksyhän se kohta tulee (niistä jutuista voit lukea lisää Joulublogistani Joulu Mimmin luona)

Tässä blogissa on nyt kesän mittaan käsitelty paljon fibromyalgiaan liittyviä asioita, ja varmaan niitä on jatkossakin esillä. Ihan varmasti erilaisia kipuja käsitellään blogissa myös sekä väsymystä. Ja tottakai tulossa on kosmetiikka-aiheisia juttuja, sillä tälläkin hetkellä minulla on testissä monta mielenkiintoista tuotetta. Viime keskiviikkona oli myös se reissuaiheinen postaus, missä oli kuva Australiasta. Näitä reissukuvia tulee jatkossakin, ja niiden kera vähän tarinaa minun matkoistani maailmalla. Ja tietenkin meidän perheen pieni tähti, Peppi, saattaa esiintyä blogissa aina silloin tällöin, kun on niin kovin valokuvauksellinen :). Eli kovin monenlaista juttua on tulossa, ja tähän perään heti kysymys: Onko sinulla mitään juttu-toiveita?

Onhan sitä kesää kuitenkin vielä jäljellä, ja jospa niitä lämpöisiä ja kesäisiä päiviä vielä tulisi. Usein saattaa vielä syyskuussakin olla tosi lämmintä. Joten ei luovuta vielä toivosta! Mukavaa perjantai-iltaa! :)

Ps. Minun omista kuulumisista sen verran, että kivut kiusaavat niveliä, mutta migreeniä ei ole ollut kohta kahteen viikkoon, mikä on varmaan jonkinlainen ennätys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)