1. heinäkuuta 2015

Takapakkia


Tällä hetkellä on kova vastatuuli minun elämässä, juuri kun ehdin vähän iloita kaiken sujuvan niin hyvin. Eli juuri, kun kivut olivat helpottaneet jonkun verran, saatuani reilu viikko sitten kipulaastarin juuri todettuun fibromyalgiaan. Tottakai jokin menee aina pieleen.

Tällä kertaa se oli se kipulaastari. Toivoin niin  hartaasti, että se sopii minulle,ettei se ala kutittamaan, ettei se okseta tai mitään muutakaan. No se muutakaan toteutui, eli jalat turposivat kamaliksi pölkyiksi, ja suoraan sanoen sitä turvotusta taitaa olla vähän joka puolella kehossa. Jalat ovat niin turvoksissa, että käveleminen on haastavaa, päälle pukeminen on haastavaa, ihan mikä vaan on haastavaa.

Ei tässä ole kuin yksi vaihtoehto, eli luopua kipulaastarista. Ja näin tein. Nyt jo kivut alkavat kalvaa syvemmin olkapäässä ja varpaissa, ja hieman huolettaa, miten tässä käy. Että löytyykö sille laastarille mitään korvaavaa kipulääkettä. Sillä kivuista en ilman lääkettä eroon pääse (ellei tapahdu ihme). Nyt koitan pärjätä ihan tavallisella panadolilla siihen saakka, että saan lääkäriin yhteyden.

Vaikka tämä nyt harmittaa, ja vähän huolestuttaakin, niin en vaivu synkkyyteen. Olen ideoinut tätä blogia vähän pidemmällä tähtäimellä, että mitä lähiaikoina on tiedossa. No ainakin lisää fibromyalgia-asiaa, sekä kosmetiikka-aiheisia postauksia. Olisiko sinulla mitään toiveita postausten suhteen?

Palaillaan pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)