8. heinäkuuta 2015

Peppi
Peppi oli hyvin pieni tullessaan meille. Meille sanottiin sen olevan 12 viikkoa, mutta sitä ollaan myöhemmin epäilty vahvasti. Mutta miten suloinen pieni kissa! Peppi oppi heti käymään hiekkalaatikolla, sekä pesi itseään puhtaaksi vähän väliä. Myös reitti ruokakupille löytyi heti. Peppi tuli aluksi kaikkien syliin, mutta aika pian sitten vaan emon (minun).Joulun alla Peppi oli jo hieman kasvanut, mutta aika pieni vielä... Kaikkiin kasseihin ja pahvilaatikoihin oli ja on älyttömän kiva mennä :). Ensimmäisenä jouluna kuusi sai kyytiä, mutta niin sai nyt viime vuonnakin. Pieni, mutta pippurinen on meidän Peppi!Peppi on sisäkissa, mutta katselee paljon ulos. Sisällä on kuitenkin paljon puuhaa ja seuraa, eikä Pepillä käy koskaan aika pitkäksi, sillä Peppi on hyvin omatoiminen tyttö. Peppi avaa itse ovet vaikka ne olisivat haalla kiinni (silloin pitää vaan ensin hypätä haka auki), ja tekee muutenkin mitä itse haluaa.


Peppi ei ole oppinut syömään märkäruokaa, mutta kuivaruoan ohella syö esim. goji-marjoja, ja juo vettä mieluiten emon mukista. Peppi myös rakastaa kissan namuja, mutta vain tiettyjä merkkejä niistäkin. Toisin sanoen: Pepillä on hienostunut makuaisti.

Peppi on meidän rakas pieni kullannuppu!

2 kommenttia:

  1. Peppi on tosi suloinen ja veikeä kissa. Naapurissa kun vieraili niin johan sai verhot kyytiä! Ei aikaakaan kun Peppi oli jo aika ylhäällä verhossa ja naapurin "emäntä" sai jalat alleen ja Peppi lähdöt. Kotona ei kuitenkaan verhoihin kiivennyt! Nyt Peppi on jo iso tyttö ja verhotkin saa olla rauhassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peppi oli silloin niin pieni. Ja tietenkin kaikki kielletty oli kamalan mielenkiintoista. Eihän Peppi tietenkään kotona sellaista tee, kun säästää emon verhoja, fiksu kun on. Sellainen on Peppi :).

      Poista

Ilahdun kommentistasi :)