12. heinäkuuta 2015

Pepin puuhat

Kuten jo aiemmin kerroinkin, Peppi on aktiivinen kissa, joka aina keksii tekemistä, eikä Pepillä käy koskaan aika pitkäksi. Pienenä pentuna Peppi rakasti leikkihiiriä, ja niillä leikittiin todella paljon. Enää ne ei jaksa niin kiinnostaa, mutta emon hiuslenkit, voi miten mahtavia ne ovat! Niitä pitää heittää lukemattomia kertoja, ja aina Peppi syöksyy yhtä suurella innolla noutamaan ne. Hiuslenkillä voi leikkiä muutenkin, sitä voi vähän repiä ja raastaa, ja voi sen laittaa tassun ympäri kuin naiset konsanaan laittaa rannekorun!


Pepillä on oma "lelulaatikko", mikä oikeastaan on Body shopin metallinen rasia. Tällä hetkellä se näyttää vähän vajaalta... Kukakohan sieltä on lelut ottanut ja piilottanut? Tästä laatikosta aina valkataan leluja, ja välillä Peppi itse tyhjentää sen kokonaan.


Aktiivinen kun on, Peppi osallistuu aina myös sängyn petaamiseen. Ylipäätänsä Peppiä kiinnostaa kaikki talon puuhat tiskauksesta tietokeella oloon, vain kun on aika imuroida niin Peppiä ei näy missään.


Peppi on hyvin seurallinen. Kun emo penkoo kosmetiikkakaappiaan, on Peppi aina innolla mukana katsomassa, että löytyisikö hänelle mitään. Kun eilen siivosin vaatekaapin laatikkoa, missä on villasukkani, oli Peppi taas touhussa mukana. Ja se kadonnut villasukka? Se mikä oli luultavasti vedetty vaatekaapin taakse ja sieltä vaatekaapin alle? Peppi oli siitä hyvin vaitonainen. Tällaista pientä sabotaasia tapahtuu meillä, mutta siihen ollaan jo totuttu :).

Mukavaa sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)