16. heinäkuuta 2015

Mitä kuuluu kivuille?


Kerroin viikonloppuna teille migreenistä, kun se sattui minua taas piinaamaan. Täällä jo silloin mietittiin kyytijärjestelyitä päivystykseen, kun se alkoi pahentua ja pitkittyä. Onneksi selvisin kuitenkin ilman lääkärikeikkaa näillä kotilääkkeillä. Se vaati sekoituksen paria lääkettä, aikaa ja kärsivällisyyttä. Niillä lääkkeillä pysyi fibromyalgiakin aisoissa. Mutta entäs nyt sitten?

No nythän kaikki mahdolliset nivelet, jotka vaan minulla yleensäkin kipeytyvät, ovat taas kiukkuisina. Eli joka puolelle sattuu. Miehelle sanoin jo, että tätähän se varmaan on aina. Aina jonnekin koskee, jostain vihlaisee. Mutta ei jokainen päivä ole niin kipeä. Vaihtelua on paljon. Ja tosiaan yöunet vaikuttavat hyvin paljon kipuihin.

Odottelen edelleen pääsyä fysikaaliseen, ja niitä uusia kengänpohjallisia. Jos niiden myötä löytyisi taas jotain uutta, ehkä pääsisi pienille lenkeillekin? Ja pian, elokuun alkupuolella, avautuu meidän paikallinen uimahalli. Vesijuoksu on aivan mahtava liikuntamuoto, josta nautin todella paljon, joten sinne suuntaan heti hallin auettua.

Täällä muuten taas blogia kirjoitetaan yhdessä Pepin kanssa. Peppi on kamalan ahkera, ja on usein koneen vieressä - toisinaan päällä, ja kirjoittelee mitä nyt sattuu tulemaan :).

Palaillaan pian, käsivoiteiden merkeissä. Tiedossa on neljän eri tuotteen esittely, joista osa sopii päiväkäyttöön, osa yöksi. Jos siellä linjoilla on vaikka muita yhtä kuivaihoisia kuin minä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)