6. heinäkuuta 2015

Lyhyesti fibro-kuulumiset

Eli jos olet lukenut blogia aiemmin, tiedätkin, että jouduin luopumaan kipulaastarista viime viikon tiistaina. Sen jälkeen olenkin saanut kaikki kivut takaisin elämääni, mutta toivottavasti vain lyhyeksi aikaa. Huomenna minun lääkärin pitäisi soittaa, ja toivottavasti saan uuden kipulääkkeen. Kipujen kanssa on tosiaan vaikeaa olla. Ei riitä, että olkapäätä, peukaloa ja varpaita vihloo, minulla on ollut lähes joka päivä myös migreeni, mihin ei mikään lääke taaskaan auta. Ja nukkumiset onkin mitä on. Lähinnä se on tuo olkapää, mihin herään öisin, mutta migreeniin myös.

Mutta ei auta valittaa. Onhan tässä elämässä niin paljon hyvääkin. Tänään olen saanut nauraa meidän Peppiä, joka kantelee suussaan lankakeriä ympäri asuntoa, iso kissa, ja maukuu mennessään. Pepistä on tulossa oikein isompi juttu tänne joku päivä, sillä onhan Peppi meidän perheen varsinainen tähti.

Nyt alkaa kello olemaan aika paljon. Palailen näihin kipu- ja fibromyalgia-asioihin myöhemmin, kun on enemmän kerrottavaa. Tämä oli vaan tällainen väliaika tiedotus. Hyvää yötä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)