6. heinäkuuta 2015

LivBox heinäkuu 2015Kävin hakemassa heinäkuun Livboxin, samalla kun kävin ruokaostokset tekemässä. Eli Livbox on kerran kuussa ilmestyvä yllätyskosmetiikka-boxi, mikä pitää sisällään 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on näytekokoisia. Usein boxissa on uutuustuotteita. Tällä kertaa teemana oli "Inspiroidutaan luonnosta". Heinäkuun boxin teemana oli siis luonto, ja tuotteissa on käytetty luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Tällä kertaa Livbox haluaa myös olla tukemassa Suomen luontoa, jokaisesta myydystä boxista menee 0,50 euroa hyväntekeväisyyteen. Kohde on Livboxin tilaajien valitsema Suomen luonnonsuojeluliitto ja saimaannorpan suojelu.
Lahjoituksen Saimaannorpalle voi tehdä myös osoitteessa www.sll.fi/lahjoita/saimaannorppa


Minulla oli hyvin innokas apuri boxin avaamisessa. Peppi on vähintään yhtä kiinnostunut kuin minä joka kuukausi tästä boxsista. Tosin Pepistä kaikkein mielenkiintoisinta on pakkausmateriaalit!


Tässä koko boxi sisältöineen. Mielenkiintoni heräsi heti! Tässä tuotteet:

La Roche-Posay, Lipikar Gel-Fluide: Tämä on geelimäinen voide vartalolle, jota myydään apteekissa. Se kosteuttaa, ja imeytyy nopeasti ihoon. Auttaa hillitsemään ihon kutinaa. Tätä tuli 15ml näyte. Apteekissa täysikokoinen (200ml) tuote maksaa 17,10 euroa.
Tämä on oikein hyvä tuote minulle. Kiva päästä kokeilemaan!

Klorane, Gentle Dry kuivashampoo spray: Hellävarainen ja tehokas kuivashampoo. Sisältää hellävaraista ja hiuksia vahvistavaa kaurauutetta. Tämä on matkakokoinen tuote (50ml) ovh 6,40 euroa. Myös tämä on apteekkituote.
No, kuivashampoolle on aina silloin tällöin käyttöä, ja tällainen pikkupullo on kätevä ottaa reissuun mukaan. Merkki on minulle entuudestaan tuntematon.

Neutrogena, Visibly Clear Stress Control Foaming Wash: Puhdistusvaahto epäpuhtaalle ja stressaantuneelle iholle auttaa ennaltaehkäisemään finnien syntymistä poistamalla likaa, talia ja epäpuhtauksia. Hellävarainen ja raikkaantuoksuinen vaahto sisältää aloe veraa, rauhoittaa myös herkkää ihoa ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Täysikokoinen tuote (150ml) ovh 7,95 euroa. Tätä myydään tavarataloissa, päivittäistavarakaupoissa ja apteekeissa.
Oikein hyvä juttu, kasvojenpesuaine tuli tarpeeseen, ja sopii minun ihotyypille. Menee testiin vielä tänään!

Schwarzkopf Professional, Essensity Color & Repair Shampoo ja Hoitoaine: Essensity hiustenhoitosarja sisältää puhtaita ja luonnollisia uutteita, ei mitään keinotekoista. Orgaaninen granaattiomena ja manteliproteiini korjaavat vahingoittuneet ja huokoiset värjätyt hiukset, jotka tarvitsevat perusteellista elvytystä. Shampoo pesee hellävaraisesti, hoitoaine selvittää ja hoitaa vaurioituneet hiukset. Tuotteista tuli matkakoot 50ml. Täysikokoiset tuotteet maksavat parturi-kampaamoissa shampoo (250ml) 14,90 euroa ja hoitoaine (200ml) 14,90 euroa.
Minulla ei ole värjätyt hiukset, mutta nämä menee silti käyttöön. Tuoksu on hyvin "luonnollinen, yrttinen", tykkään siitä. Nämä olisivat hyvät tuotteet myös matkalle mukaan. Luultavasti käytän uimahallilla.

Lumene, Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide: Virkistää väsyneitä ja viilentää kuumalta tuntuvia jalkoja. Imeytyy nopeasti, kosteuttaa tehokkaasti. Sisältää mikroverenkiertoa parantavaa kamferia, joka virkistää jalkoja. Koivunlehtiuute virkistää ja luomuhunaja kosteuttaa kuivaa ja halkeillutta ihoa. Saatavana tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista. Täysikokoinen tuote (75ml) ovh 4,90 euroa.
Tämäkin menee vielä tänään testiin. Uskon, että kesälämpöisillä tämä on tosi hyvä, sillä viilentää jalkoja. Talvella se ominaisuus voi alkaa paleltamaan jalkoja... Tykkäsin tästäkin, sillä minulla näitä rasvoja kuluu aika paljon.Lisäksi boxissa oli vielä villikarpalo-pähkinäpatukka. Tykkäsin boxista kokonaisuutena varsinkin, koska se 0,50 euroa meni hyväntekeväisyyteen.  Jokainen tuote pääsee käyttöön varmaan aika piankin, eli ei ollut yhtään hutia. Yhtään näistä tuotteista minulla ei ole ollut ennen.

Millaisen boxin sinä sait, ja olitko tyytyväinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)