27. heinäkuuta 2015

Kylmän ja kolean kivut


Kuten jo tuossa aiemmin kirjoitin, on tämä kesä ollut ilmojen puolesta omituinen. Niitä tosi lämpöisiä kesäpäiviä saa laskea kahden käden sormilla. Enemmän on ollut kylmää, koleaa ja vesisadetta. Niin kuin eilen sunnuntaina, kun vettä satoi lähes koko päivän, ja ilma näytti ihan syksyiseltä. Jäseniä särki ihan älyttömästi. Nyt on kuitenkin kesä, joten ihan kamalan kylmää ei onneksi täällä sisällä ole, toisin kuin talvella, ja kovilla pakkasilla. Mutta on meillä sen verran viileää tässä vanhassa talossa, että tämä ihana ja lämmin punainen Lapuan kankureiden villaviltti on ollut minulla lähes läpi kesän käytössä. Ja talvella se onkin ihan korvaamaton. Minulla oli tätä ennen käytössä ihana shaali, minkä olen saanut perintönä, mutta Peppi omi sen itselleen, kun vajaat 2 vuotta sitten muutti meille.


Tätä Lapuan kankureiden UNI taskuhuivia olen käyttänyt paljon varsinkin talvella, mutta yllätys yllätys muutamia kertoja myös tänä kesänä! Sekin on siis villaa, ja on todella lämmin. Näitä myydään erivärisinä. Omani ostin joulun jälkeen, kun koko valikoima oli alessa.


Myös tämän kuumavesipullon ostin joulun jälkeen Lapuan kankureilta, ja käytin sitä kovilla pakkasilla säärien päällä. Se on ihan hyvä ja kätevä. Vedenkeittimessä keitän veden, mutta ihan kiehuvaa se ei saa olla. Pullo pysyy lämpöisenä useamman tunnin, ja aluksi se on suorastaan kuuma.


Tämä on uusin ostokseni, minkä tänään pesin nyrkkipyykkinä vasta. Eli kirppikseltä löysin näin ihanan kolmion mallisen huivin hapsuilla, tässä kuvassa se on taitettuna. Se maksoi euron! Ja minusta se on valtavan ihana, näinköhän sitä on edes käytetty? Heti kun ilmat viilenee, löytyy tämä minun hartioilta.

Mutta vaikka minulla on kaikki nämä ihanat viltit ja huivit, kärsin silti kylmän aiheuttamista kivuista, ei sille vaan voi mitään. Huokaus. Se on se fibromyalgia. Miten siellä, kolottaako kylmä? Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)