21. heinäkuuta 2015

Helpotus päänahan kutinaan ja hilseilyyn


Minä kärsin ennen kuivasta, kutisevasta ja hilseilevästä päänahasta, ja tuntui, että moni shampoo pahensi tilannetta. Olen joutunut laittamaan monta hyvää ja laadukasta shampoota kiertoon tästä syystä. Totuus kun on se, että vaikka kuinka haluaisin käyttää ihanalle tuoksuvia shampoita, niin nämä tuotteet ovat toistaiseksi olleet ainoat, mitkä päänahkani on hyväksynyt (siis nämä ovat tuoksuttomat tuotteet).

Tuotteet ovat System4 sarjaa, joka on kehitelty auttamaan erilaisissa päänahan ongelmissa. Omani ovat jättikokoa 500ml, mitkä hankin parturikampaamotuotteita myyvästä liikkeestä, mutta näitä myydään myös puolet pienemmissä pulloissa. Kuten jo mainitsinkin, tuotteet ovat tuoksuttomia, ja sopivat allergisille myös. Minulla on käytössä mild shampoo (mieto shampoo) ja hydro care conditioner (kosteuttava erikoishoitoaine). Omat kuivat hiukseni tykkäävät näistä, eikä päänahka enää kiukuttele.

Tottakai päänahkaongelmiin on muitakin tuotteita. Esimerkiksi Lushin palashampoissa on ilmeisesti ärtyneelle päänahalle sopiva tuote, mutta en ole kokeillut sitä. Se kyllä kovasti kiinnostaisi, ja ehkä joskus hankin sen kokeiluun!

Onko sinulla jotain luottotuotteita hiustenpesuun? Mukavaa tiistaita! :)

2 kommenttia:

  1. SIMillä on kyllä hyviä tuotteita päänahan ongelmiin. Moni tuntuu saaneen apua. :) Itselläni ei onneksi ole päänahka vielä kiukkuillut, rasvoittuvuudenkin sain pois hölläämällä pesutahtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Onkin ihan tuntematon merkki minulle entuudestaan, katselen netistä. :) Tämän System4 tuotesarjan avulla pystyin minäkin harventamaan pesutahtia, ja se on ollut kaikin puolin hyvä juttu.

      Poista

Ilahdun kommentistasi :)