25. heinäkuuta 2015

Heinäkuun LivBox testattuna


Muistatte varmaan nämä kaverit. Tästä ei ole montaa viikkoa, kun esittelin näitä teille, taitaa olla vajaa 3 viikkoa. Löydät postauksen tästä. Nyt on jokainen testattu, ja yksi täysikokoinen  jo loppunutkin! Kirjaan tähän omia mietteitäni tuotteista.

Neutrogena oli se epäpuhtaan ihon puhdistusaine, ja se on ollut minulla päivittäisessä käytössä. Eli iltaisin olen kasvot puhdistanut tämän kanssa. Tuote on vaahtoa, mikä tuoksuu hyvälle. Olen aina vähän epäluuloinen kasvojenhoito tuotteiden suhteen, sillä monet eivät minulle sovi, vaan kuivattavat pintakuivaa ihoani lisää tai aiheuttavat näppyjä. Tämä tuote kuitenkin on ollut hyvä, eikä mitään iho-oireita ole tullut. Joten oikein mielellään käytän tämän pois, ja taidan jopa ostaa lisää!

Kloranen pieni kuivashampoo spray yllätti minut, sillä se hoiti hommansa todella hienosti. Kaikki rasvaisuus oli hetkessä poissa hiuksista, samalla hiuksiin tuli rakennetta, ja tuoksu oli kivan mieto. Tämä oli yksi suosikeistani siis, ja saatan hyvinkin ostaa uudestaan.

La Roche-Posay:ta eli apteekin vartaloemulsiota oli pieni tuubi, mikä ei riittänyt edes yhteen rasvauskertaan minulla. Lisäksi pakko sanoa, että vaikka tuoksu oli hyvin mieto niin en tykännyt siitä. Mutta muuten kosteutti hyvin kuivan ihoni.

Schwarzkopf Professionalin shampoo ja hoitoaine olivat ihan ok tuotteita melko kuiville, vähän kiharille hiuksilleni. Ei nyt ihan parhaita mahdollisia tuotteita, mutta ihan käyttökelpoisia. Nämähän olikin tarkoitettu värjätyille hiuksille, joten en ollut kohderyhmää.

Lumenen virkistävän jalkavoiteen onnistuin käyttämään jo loppuun, vaikka se oli täysikokoinen tuote. Tykkäsin! Se viilensi jalkoja, mikä näin kesällä on ihan kiva, talvella tällaista tuotetta en voisi käyttää. Tykkäsin raikkaasta tuoksusta, ja kosteutustehoja oli kohtalaisesti myös. Ostaisin lisää, jollei minulla olisi jo käytössä niin hyvää vakio jalkarasvaa.

Ja se Hula-patukka oli myös hyvä :). Mielestäni tämä heinäkuun boxi oli onnistunut, sillä jokainen tuote on jo päässyt käyttöön, ja löysin niin monta hyvää uutta tuotetta. Sehän tämän laatikon idea on. Kyllä tässä jo vähän odotetaan elokuun boxia :). Mukavaa lauantaita! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea tästä boksista, kun on ehtinyt jo testailemaan tuotteita, mitä mieltä niistä oli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tämä laatikko oli minusta kiva, kun pääsin testaamaan kaikki tuotteet itse. Joissain boxeissa kun on sellaisia tuotteita, mitkä eivät vaan itselle sovi. Kiva nähdä, mitä elokuussa tulee :).

      Poista

Ilahdun kommentistasi :)