2. heinäkuuta 2015

Frantsila Rose Body Butter Vs Lush Lemony FlutterKuten on jo tullut mainittua, niin minulla on todella kuiva iho, ja metsästänkin aina hyviä ja kaikkein rasvaisimpia rasvoja, joita voi käyttää niin käsiin kuin muihinkin ihon kuiviin kohtiin. Nämä kaksi kyseistä rasvaa taitavat olla suosikkejani, sillä ne eivät ainoastaan hoida ihoa vaan ne hoitavat myös kynsiä. Ja tuoksuvat  niin ihanalle! Mutta kumpi niistä olisi se parempi vai onko kumpikaan?

Frantsila Rose Body Butter (Midsommer Rose eli juhannusruusun tuoksuinen): Tähän liittyy vallan mainio tarina. Olimme isännän kanssa juhannusajelulla, ja poikkesimme todella kivaan paikkaan kahville. Siellä oli myytävänä näitä, eikä minulla tietenkään ollut aikomustakaan ostaa, MUTTA kun siellä nyt oli testeri niin tottakai kokeilin vähän, että millaistakohan tämä on. Ja sitten matka jatkui. Ajelimme jo jonkun matkaa, kun tajusin, että tämähän on aivan käsittämättömän hyvää rasvaa, ja aloin vinkumaan pelkääjän paikalta, että nyt pitäisi päästä takaisin kahvipaikkaan ostamaan se rasva. Ja niin auto vaihtoi suuntaa, ja sain tämän loistavan purkin itselleni, mikä oli minun juhannusostos.


Mutta nyt faktoja rasvasta. Purkissa sanotaan näin: "Luomulaatuiset karitevoi, vanilja ja ruusu sekä aidot eteeriset öljyt suojaavat, ravitsevat ja hoitavat herkkääkin ihoa tehden siitä joustavan ja pehmeän. Käytä kasvoille, käsille ja ja varsinkin kuiville ihoalueille." Purkissa on 55ml. Frantsila on muuten kotimaista luomukosmetiikkaa! Rasva on todella tuhtia tavaraa, ja hyvin pieni nokare riittää esim. käsien rasvaamiseen, joten sanoisin, että tämä purkki on hyvin riittoisa. Tykkään myös siitä, että rasva imeytyy niin hyvin, eivätkä kädet enää hetken kuluttua ole juurikaan rasvaisen tuntuiset. Tätä voi siis hyvin käyttää päivällä. Tykkään todella, todella paljon!

 Lush Lemony Flutter: Tämä tuote on tunnettu ja suosittu. Tähänkin purkkiin liittyy pieni tarina, sillä ostin tämän Tukholman Lushista siinä vaiheessa, kun olimme jo kiertäneet kaupunkia jonkun tovin, ja tunnetustihan minulla on hyvin kipeät jalat. Mutta olin päättänyt, että tämä purkki on saatava, niin me taas käveltiin ja käveltiin, ja loppu hyvin kaikki hyvin. Paitsi että jalat olivat niin kipeät, että ei voi sanoin kuvata.


Ja taas faktat pöytään. Lushin nettisivuilla sanotaan tuotteesta näin: "Korjaa, kosteuttaa ja pehmentää kuivat ja kipeät kynsinauhat ja samalla myös kantapäät, kyynärpäät ja varpaat. Paksu ja pirteä sitruunavoide pehmentää kovettunutta ihoa. Myydyin käsivoiteemme, eikä ihme! Virkistävän tuoksuinen sitrushaude sekä hurja määrä erilaisia öljyjä pitävät sinusta hellästi huolta." Purkissa on 50g. Tämä on todella rasvaista, ja ihan varmasti hoitaa kuntoon kuivimmankin ihon. Päivällä tätä ei voi käsiin laittaa, sen verran rasvaisiksi se ne jättää. Mutta tätähän voi tosiaan käyttää niin moneen tarkoitukseen, eikä pelkästään käsiin. On tämä vaan aika ainutlaatuinen rasva. Ja myös tätä riittää hyvin pieni määrä, joten on todella riittoisa tuote.


Mutta onko näistä toinen parempi kuin toinen? Mahdotonta sanoa. Kummatkin ovat laadukkaita ja riittoisia pieniä purkkeja, toinen tuoksuu ruusulle, toinen sitruunalle. Tykkään käyttää Frantsilaa päivällä, kun taas ennen nukkumaan käymistä hölvään käteni Lushilla, ja joskus kantapäät. Joten lopputulos: Mielestäni kummatkin ovat loistavia tuotteita, ja kummallekin on käyttöä. Kumpaakin ostan lisää, kun purkin pohja alkaa häämöttää.


Oletko sinä kokeillut näitä rasvoja? Mikä on suosikkisi? Rentoa torstaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)