17. heinäkuuta 2015

Apua kuiville käsille


Täällä suunnassa kärsitään todella kuivista käsistä, joihin on haettu apua monelta suunnalta, ja nyt esittelenkin teille käsivoiteeni, joita käytän tällä hetkellä melko säännöllisesti. Osa on tarkoitettu päivällä käytettäväksi, ja osa yökäyttöön.

Ekana Yves Rocherin käsivoide Organic Arnica. Voide sisältää arnikkiuutetta sekä karitevoita. Kosteuttaa minusta melko hyvin. Ei tosin talvella yksinään riittänyt, kun kädet olivat kaikkein kuivimmat. Tuoksu on aika kiva mielestäni, ei kovin voimakas. Purkissa on 50ml. Ihan kelpo tuote, mitä olen kuluttanut jo useamman purkillisen. Olen käyttänyt sekä päivisin että myös yöksi.

Nuxen rasvan ostin Ruotsin laivalta, eli siis Mariellalta. Se on hand and nail cream, eli tosiaan hoitaa myös kynsiä. Voide on aika kevyt, ja imeytyy nopeasti. Sisältää mm. hunajaa, öljyjä ja e-vitamiinia. Rasvassa on hyvin mieto, ihan ok tuoksu. Tuubissa 75ml. Sopii hyvin päiväkäyttöön, ja päivisin olen tätä käyttänytkin.

Aco:n hand cream on luonnollisestikin apteekin tuote. Se sisältää ihoa kosteuttavaa ja pehmentävää rapsiöljyä. Tämä tuntuu aika rasvaiselta, mutta imeytyy silti suht nopsaan. Tuoksu on aika voimakas. Tuubissa on 100ml. Tätäkin käytän päivisin.

Viimeisenä minun lempituotteeni, eli L`OCCITANE:n shea butter käsivoide. Tästä tuli viime syksynä 10ml tuubi Livboxista, ja siitä lähtien olen ollut koukussa siihen. Käteni suorastaan huutavat iltaisin tätä rasvaa, ja kun talvella yritin pari kuukautta pärjätä ilman, kehkeytyi käsieni ihoon kaikenlaisia kuivia ja hilseileviä ihottumalänttejä, jotka sitten katosivat, kun luovutin, ja hain taas tuubin tätä. Se on superkosteuttava käsivoide, joka sisältää mm. sheavoita ja kookosöljyä. Tämä on mielestäni parasta laittaa yöksi, sillä se jättää kädet sen verran rasvaisiksi. Tuoksu on ihan hyvä, miedompi kuin Aco:ssa. Tästä on saatavilla eri kokoja, ja itse ostin tätäkin viimeksi Mariellalta.

Nämä kaikki tuntuvat oikein hyviltä käsirasvoilta, mutta en aio luultavasti ostaa uudelleen Nuxea, enkä ehkä Aco:akaan.

Onko siellä linjoilla muita, joilla on niin kuivat kädet kuin minulla? Mitkä ovat sinun käsivoide suosikit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)