27. kesäkuuta 2015

Siitä poskipunasta

Blogin nimi on kipua ja poskipunaa. Kivusta onkin ollut jo paljon juttua, mutta poskipunasta ei. On kuitenkin olemassa ihan selvä syy, miksi blogin nimessä puhutaan poskipunasta. Eikä pelkästään se kiinnostus kosmetiikkaan.

Oikein kipeinä päivinä alan vähän kerrassaan muistuttaa aavetta, niin kalpeaksi olemus alkaa muuttua. Niinä päivinä olen myös usein niin väsynyt, ettei mikään meikkaaminen oikein kiinnostaisi. Ja useina päivinä en meikkaa laisinkaan. Mutta jos siis meikkaan, niin se on nimenomaan poskipuna, millä saan väriä naamaan, ja siis tietenkin maltillisesti. Toki laitan ensin pohjalle meikkivoidetta tai bb-voidetta, ja sitten seuraavaksi tätä:


Kun poskilla on hieman poskipunaa, näyttää heti paljon terveemmältä. Tässä kuvassa on The Body Shopin poskipuna, mistä olen tykännyt. Minulla ei ole mitään suuria meikkivarastoja, mutta pari poskipunaa löytyy tämän lisäksi. Poskipunan levitykseen käytän joko The Body Shopin poskipunasivellintä tai Ecotoolsin sivellintä, mikä sekin on todella hyvä hintaansa nähden.

Poskipunan lisäksi aseeni kalpeutta ja sairauden tunnetta vastaan on tietenkin huulimeikki. Olen kauan ollut huulikiiltotyttö, mutta nyt aivan viimeisen vuoden sisällä olen opetellut käyttämään myös huulipunaa. Huulimeikillä saa kyllä hetkessä väriä ilmeelle, ja olenkin ihmetellyt, miksen nuorempana käyttänyt huulimeikkiä ollenkaan!

Tällaisilla konsteilla siis koitan vähän huijata maailmalla, etten näyttäisi niin sairaalta. Tarvitseeko sinun koskaan käyttää mitään konsteja näyttääksesi terveemmältä?

Aurinkoista lauantai-iltaa! (Täällä tosiaan alkoi paistaa aurinko!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)