25. kesäkuuta 2015

Ostoksia alennusmyynneistä

Meneillään on kesän kiihkeä alennusmyyntikausi, ja mekin isännän kanssa poikettiin eilen paikallisessa ostoskeskuksessa. Koska olen todellakin sairastanut paljon, ja sain sen fibromyalgia-diagnoosinkin toissapäivänä, ajattelin, että ansaitsen vähän jotain piristystä ja luksusta. Ja koska olen paljon kotona, niin mainio tapa piristää itseään on hyvältä tuoksuvat suihkuhetket, ja sen jälkeen kuivan ja vähän atooppisenkin ihon rasvaus ihanan hunajan tuoksuiseksi. Joten tottakai suuntasin The Body Shoppiin.

Cocoa Butter Creamy Body Wash on ihanan kermaista ja kosteuttavaa pesuainetta. Ja se tuoksuu todella hyvältä. Eli se on hyvin miedon tuoksuinen koko vartalon pesuun käytettävä aine, ja mielestäni vaikuttaa hyvin riittoisalta. Sopii loistavasti kuivaihoiselle, niin kuin minäkin olen. Pullossa on 250ml.

Sweet Lemon Shower Geliä en ole vielä testannut, mutta sehän on siis sitruunalta tuoksuva suihkugeeli. Ja miten pirteän raikas tuoksu siinä onkin! Ihanaa! Uskonpa, että vähän väsyneempänä ja kivuliaampana päivänä tästä voi saada lisäpotkua. Myös tässä pullossa on 250ml.

Ja sitten se rasvapuoli. Minulla on kamalan kuiva iho, suorastaan siis atooppinen, ja se on rasvattava kauttaaltaan suihkun jälkeen. Niinpä minulle on kertynyt jonkun verran kokemusta eri merkkien vartalovoiteista. Ja täytyy sanoa, että nämä The Body Shopin rasvat ovat todella hyviä. Tänä kesänä tutustuin ensimmäistä kertaa merkin Honeymania sarjaan, ja se oli menoa! Tuoksu on ihana, jotenkin hyvin kesään sopiva, ja kosteuttaa loistavasti ihon. Tämä on siis sellaista paksumpaa rasvaa eli vartalovoita. Nyt alennusmyynneissä on myytävänä isompaa kokoa eli 400ml. Uskoisin tämän riittävän käytössäni pari kuukautta, jos en välillä käytä muita rasvoja. Tykkään kyllä vaihdella rasvoja, sillä mielestäni joka päivä ei välttämättä tarvitse rasvata kaikkein rasvaisimmalla rasvalla. Eli katselen ja kuulostelen ihon tarpeita.

Mutta siis nämä olivat alennusmyyntiostokseni. Lisäksi ostin vielä huivin, sillä unohdin vakiohuivini kotiin meidän reissulta. Se on näitä fibromyalgian aiheuttamia juttuja, pienikin viima alkaa vetää niskassa, ja sitten särkee päätä.

Nyt on kiiruusti lähdettävä ruoan laittoon, sillä isäntä tulee ihan kohta kotiin, ja itselläkin nälkä kurnii vatsassa!  Palaan pian blogin pariin, ja silloin asiaa fibromyalgiasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)