26. kesäkuuta 2015

Hyvä jalkavoidevinkki kaikille korppujaloille! Aco Rich Care Foot Cream

Itselläni on todella kuiva iho kauttaaltaan, ja tietenkin myös jalat ovat kuivat, ja muutenkin vuosien varrella kipeytyneet, kuten jo aiemmin olen kertonut. No siihen kipuun tämä voide ei sentään auta, mutta muuten jalat tulevat ihanan pehmeiksi. Eli kyseessä on tällainen rasva:Aco: Rich Care Foot cream jalkavoide. Se on "runsas ja ravitseva jalkavoide. Sisältää luonnollista rapsiöljyä ja sheavoita, jotka pehmentävät  ja hoitavat ihoa. Rapsiöljy sisältää luonnostaan runsaasti antioksidinttisina toimivaa E-vitamiinia. Voide tekee jaloista samenttisen pehmeät. Imeytyy nopeasti. Hajustettu".

Ostin ihan sattumalta apteekista tämän, kun se oli alennuksessa n. 5 euroa. Normaali hinta taitaa olla n. 7 euroa. Tuubissa on rasvaa 100ml. Mielestäni se on kuitenkin todella riittoisaa, koska se on niin "täyttä tavaraa", eli ei mitään lirua niin kuin jotkut jalkarasvat on. Olen ollut todella tyytyväinen, sillä etsinnässä on ollut tällainen oikein hyvä tuote jaloille, ja nyt sen löysin. Muuten, koska olin niin tyytyväinen tähän tuotteeseen, ostin kokeeksi saman firman käsirasvan myös, ja siitä on tulossa juttua myöhemmin.

Oletteko te löytäneet apteekista hyvää kosmetiikkaa? Itse aina välillä löydän, vaikken edes etsi. Mutta erityisesti apteekin rasvat olen monesti hyviksi havainnut.

Leppoisaa perjantai-iltaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi :)